2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 39 پست
وقتی توی شکمت بزرگ بشه و لگد بزنه اونوقت قربون صدقه اش میری اولش منم حس خاصی نداشتم.

امیدوارم درست بشه .آخه همه عاشق بچه ان .ولی من حس پیری گرفتم  

خدایا شکرت بابت همه چی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو 37 سالگی اولین بچه ام باردار شدم تا ماه ها پذیرش نداشتم نه اینکه خوشحال نشده باشم نه، نمیدونم ...

خداروشکر عزیزم. من که یجورایی فک میکنم افسردگی گرفتم😅

خدایا شکرت بابت همه چی  

خب الان اندازه ی کنجد چیزی حس نمیکنی ک فقط مادر شدی باید خوشحال باشی ک الان ی مادری،باید مواظب خودت و کنجدت باشی،ایشالا هی بزرگتر ک شه حست قوی میشهمن الان تقریبا ۳ ماه و نیممه اولین روز ک آز دادم گفتن مثبت کلی گریه کردم از خوشحالی😍😭اخه من کجا و مامان بودن کجا😀زودی آبمیوه گرفتم خوردم بچم زود جون بگیره رشد کنه😀😀😀

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
عزیزدلم این چیزا اوایل عادیه میدونی یهویی ب مسئولیتش فک میکنی ب اینکه مادرخوبی میشی یانه ب اینکه میت ...

اره زیاد فکرم مشغول به این چیزا شده و میگم خدایا خودت بهتر میدونی که این ماه حتما به صلاحم بوده توکل بخدا ‌مرسی از آرامشی که دادی

خدایا شکرت بابت همه چی  
اره زیاد فکرم مشغول به این چیزا شده و میگم خدایا خودت بهتر میدونی که این ماه حتما به صلاحم بوده توکل ...

فدات عزیزم میگن خدا اول لیاقتشو درون ما میبینه وبعد سوپرایزمون میکنه خداهم لیاقتشو درون شما دیده نگران نباش بهترین مامان دنیا❤️💜❤️💜😍😍😍😍😍😍

حالا چرا افسرده؟! 🥴

خب میگم نکنه زود بود.میگم دونفره هامون با همسرم دیگه تموم شد. میگم که نکنه رابطه منو همسرم تغییر کنه و....هزار تا از این فکرا.آخه من بیشتر همسرم مشتاق بچه بود تا یه مدت خودم تونستم جلوش مقاومت کنم اما امسال دیگه بچه خواست.۳ساله عروسی کردیم 

خدایا شکرت بابت همه چی  
خب الان اندازه ی کنجد چیزی حس نمیکنی ک فقط مادر شدی باید خوشحال باشی ک الان ی مادری،باید مواظب خودت ...

آره میدونم الان چیزی که حس نمیکنم .ولی نمیدونم خدا منو ببخشه وقتی فهمیدم زیاد خوشحال نشدم همش میومد تو ذهنم که چقد زود باردار شدم کاش چند سال دیگه بچه میاوردم

خدایا شکرت بابت همه چی  
خب میگم نکنه زود بود.میگم دونفره هامون با همسرم دیگه تموم شد. میگم که نکنه رابطه منو همسرم تغییر کنه ...

سه سال خوبه، چقدر دیگه مجردی خوش باشین بسه دیگه 😁😁

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
آره میدونم الان چیزی که حس نمیکنم .ولی نمیدونم خدا منو ببخشه وقتی فهمیدم زیاد خوشحال نشدم همش میومد ...

مگ چندسالت؟چند سال ازدواج کردی؟

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….