2777
2789
عنوان

بگین چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 58 پست
[QUOTE=204478048]چقد ریلکسی 😕میپرسی چ غلطی میکنه معلومه یکی زیر  خب ولی شب تاسوعا چی یعنی کجا ...

واسه ی ادم خیانت کار شب تاسوعا عاشورا و روز عادی نداره 

مراقب باش مردم گرگن ساده فکر نکن 

چرا باید اجازه بدی کار به اینجا بکشه؟؟که به خودش جرعت بده اینجوری باهات برخورد کنه؟یه بار بجا حرف زد ...

ده بار عمل کردم دادخواست طلاق هم دادم یه سالی خوب شد ولی یهودوباره بدشد ۳ماه پیش کلی دعواوناراحتی داشتیم ۲۰روزخونه پدرشوهرم قهربودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جامعه بدی شده توی ایران  دیگه انقدر زن ول زیاد شده که میان تو زندگی های مشترک  

اره دقیقا عزیزم

یکی از دوستای من همسایشون یه زن مطلقه بوده میومد خونشون دل باباشو برد و در نهایت باباش زنشو طلاق داد😐

جامعه بدی شده توی ایران  دیگه انقدر زن ول زیاد شده که میان تو زندگی های مشترک  

من بیچاره زن شوهردار اومده توزندگیم بایه بچه اونم یکساله زندگیمون بهم ریخته هرچی به بزرگترهامیگم انگارنه انگار فک کنم اونام همدست شوهرمن 

[QUOTE=204478048]چقد ریلکسی 😕میپرسی چ غلطی میکنه معلومه یکی زیر  خب ولی شب تاسوعا چی یعنی کجا ...

عزیزم تو باید ریلکس باشی نه ما 

کنترلتو از دست بدی کنترل زندگیتو از دست دادیا 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
عزیزم تو باید ریلکس باشی نه ما  کنترلتو از دست بدی کنترل زندگیتو از دست دادیا

عزیزم چجوری ریلکس باشم داره میگه من فرداشب نیستم خیلی راحت وقتی ام مخالفت منو دید براش مهم نیست میگه ربطی نداره بهتون

من بیچاره زن شوهردار اومده توزندگیم بایه بچه اونم یکساله زندگیمون بهم ریخته هرچی به بزرگترهامیگم انگ ...

ای وایی تهدیدشون کن به شوهرش میگی بگو حکم هردوتون توی ایران اعدام و سنگساره یبار برو کلانتری تصویری ازونجا زنگ بزن به زنه بگو پیامتو دارم فیلمتو دارم هرجوری میتونی ردش کن 

بخاطر غلط شوهرت تو هم میسوزیا شوهردار خیلی بده بد میسوزونه 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
ارع واقعا خیلی بده اوضاع من اینارو میشنوم از ازدواج میترسم😢

برادرشوهرمن رفت جاریمو گرفت که یه دخترداشت الان دارن زندگی میکنن ولی دخترجاریم داره بامادربزرگش زندگی میکنه باباشم رفت زن گرفت فقط خدامیدونه دخترش باچه عذابی داره زندگی میکنه

عزیزم چجوری ریلکس باشم داره میگه من فرداشب نیستم خیلی راحت وقتی ام مخالفت منو دید براش مهم نیست میگه ...

مطمئنی شوهر داره ؟ 

میدونم چی گفتی فقط میگم اشتباهی نکن که برای آقاتون عادی بشه دیگه 

زود قضاوت نکنیم شاید هئیت بوده وبعدم پیش رفقاش من حس میکنم داره لج میکنه بیشتر 

آخه مردای زیادی دیدم ازشون میپرسی کجا یاچرانمیای

فکرمیکنن داری کنترل میکنی عمدا جواب سربالا میدن

امری بود؟؟؟؟

چطورمگه و...

عین بچه هان بیشترشون

یامیخوان اقتدارنشون بدن یا رو به زن ندن همه اشتباه

معنی زندگی مشترک رونفهمیدن تمام

همسرخودمو نمیگم زیاد دوربرم دیدم