2777
2789
عنوان

بگین چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 58 پست
یعنی چی بد میسوزونه 

یعنی دنیا و دین و زندگی رو تباه میکنه از قدیم میگفتن زن شوهر دار پشت پا داره نشنیدی؟ 

یعنی چوب سختی میخوره 

حالا این وسط زندگی توام هست دیگه 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله میشناسمش حتی شوهرشم دیدم سه سال پیش.مثلا چه اشتباهی 

نمیدونم با مشاور مشورت کن پیش دکتر خوب برو حتما راهکارای زیادی بلدن استفاده کن 

مشاورای ایران خیلی خوبن استفاده کن 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
نمیدونم با مشاور مشورت کن پیش دکتر خوب برو حتما راهکارای زیادی بلدن استفاده کن  مشاورای ایران ...

انقدر مشاوره رفتم همش گفتن یا جدایی یا زوج درمانی که شوهرم نیومد 

یعنی اون  زن چوب سختی میخوره دنیاودین کی تباه میکنه

یعنی کلا همه باهم 

تر و خشک گناهکار و بیگناه 

زن شوهر دار داستانش با همه چی فرق داره 

هرکاری بتونی نکنی تو هم گناهکاری 

پیشنهاد اولم مشاور و دکتر روانشناس 

پیشنهاد دومم نزدیک شدن به همسرت و عاشق کردنشه تا دیگه اون کثافت از چشمش بیوفته و پیشنهاد آخرم معرفی کردنشون به پلیس وقتی ازشون مدرک داشتی و اینکه از لجن خودتو بکشی بیرون 

انقدر مشاوره رفتم همش گفتن یا جدایی یا زوج درمانی که شوهرم نیومد 

سعی کن بهترین حالت شخصیتی خودت باشی مدت کوتاه سعی کنی جذب کنی شوهرتو بدون درگیری و دعوا و عاشقش کنی کار نشد نداره ارزشتو بدونه اونو ول میکنه 

یعنی کلا همه باهم  تر و خشک گناهکار و بیگناه  زن شوهر دار داستانش با همه چی فرق داره&nbs ...

خب مدرک ندارم فقط شماره دارم ازشوهرش که اونم خاموشه شوهرم کلا عوضی شده حتی حرف هم نمیزنه چه برسه عاشق بشه 

من که میگم طلاق بگیرم راحت شم شوهرم اگه میخاست ولش کنه کرده بود یکساله .منو دارن این وسط بازی میدن خدامیدونه چقدر ناراحتی درست کرده یکساله شوهرم .حس میکنم امشبم باهمون زن خونه سرهنگ بوده 

خب مدرک ندارم فقط شماره دارم ازشوهرش که اونم خاموشه شوهرم کلا عوضی شده حتی حرف هم نمیزنه چه برسه عاش ...

عوضی نبود از اول ؟ اگر نبود مقصر اصلی خودتی 

مشکلات و بی توجهی ها و اشتباهات کوچیک کمکم جمع میشن و میترکن 

پس از حرف شروع کن از رابطه جن سی یهویی و بی نوبت کلا از حال و حس خوب توی خونه ، پابند خونه کنش درست میشه دلش باید برای خونه تنگ بشه همه چیو براش خوب کن یه مدت ، بعد مقایسه میکنه خودش ، البته این روابط زیاد طول نمیکشه ولی همون کمشم کار خودشو میکنه 

عوضی نبود از اول ؟ اگر نبود مقصر اصلی خودتی  مشکلات و بی توجهی ها و اشتباهات کوچیک کمکم جمع می ...

ازاول بدبود خیلی ناراحتم میکرد اخلاقای بد داشت دعوا میکرد وکلی رفتارهای بد دیگه یه چشمم اشک یکی خون ازدوران عقد میخاستم جداشم هی خانواده ها وساطت کردن آشتی دادن تا الان 

یعنی کلا همه باهم  تر و خشک گناهکار و بیگناه  زن شوهر دار داستانش با همه چی فرق داره&nbs ...

خب اون زن خودش داره اینکارها میکنه خودش به شوهرم گفته زنت طلاق بده بیامنوبگیر نمیدونم چه دشمنی بامن وبچم داره چی ازجونم میخاد اگه بخاطر بچم نبود هزاربارا طلاق گرفته بودم 

خب اون زن خودش داره اینکارها میکنه خودش به شوهرم گفته زنت طلاق بده بیامنوبگیر نمیدونم چه دشمنی بامن ...

نذر کن صدقه بده نماز بخون