2777
2789
عنوان

بگین چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 58 پست

لجبازش نکن خودتو کنترل کن حتی حدستم درست باشه کار اشتباه نکن زندگیتو حفظ کن 

حتی اگه با کسی چت کنه اون زنیکه از خداشه تو با شوهرت دعوا کنی 

منتظر موقعیت مناسبه نکننننن نکن 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید اجازه بدی کار به اینجا بکشه؟؟که به خودش جرعت بده اینجوری باهات برخورد کنه؟یه بار بجا حرف زدن عمل کن.

شما همخونه نیستین،شما همسر همدیگه این.

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
شاید... پای یکی دیگ وسطه مشکوکه البته زود قضاوت نکن اگه برات مقدروه تعقیبش کن 😐

والا میگه خونه یه سرهنگ که تازه خانمش فوت شده بوده وفرداشب هم میخاد برن بیرون باهم ولی ته دلم آروم نیست 

از الان هیچ حرمت و ارزشی برای زندگی قایل نیست وای ب روزی ک خانواده ش هم بفهمن..دیگه قبحش ریخته میشه...متاسفانه همسرتون پررو و بی حیاست..با این مردا سخته کنار اومدن...اگر جدی هستی پیگیرشو مطمعن شدی دادخواست بده...فک نکنن دست و پا چلفتی هستین و تحت هر شرایطی باهاش کنار میای

والا میگه خونه یه سرهنگ که تازه خانمش فوت شده بوده وفرداشب هم میخاد برن بیرون باهم ولی ته دلم آروم ن ...

خو یکیو بفرس تعقیبش کنع تا مطمئن شی یکیو ک اون نمیشناسه فعلا باهاش لج نکن قضاوت نکن تا ببینی داستان چیه

مگه تا حالا ازش خیانت دیدی ک فکر میکنی خبراییه خانومای اینجام ک ماشاالله همه شرلوک هلمز هستن و نمیگن با این حرفاشون باعث بهم خوردن زندگی دیگران میشن

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
خدا لعنت کنه این خونه خراب کنارووو😐

جامعه بدی شده توی ایران 

دیگه انقدر زن ول زیاد شده که میان تو زندگی های مشترک

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س