2777
2789

سلام بچه ها جوون لطفا یه گوشی با رنج قیمت ۶یا ۷ تومن معرفی کنید و ترجیحا سامسونگ باشه و تجربیاتتون رو برام بنویسید و بیشتر حافظه و دوربین اش رو میخوام با کیفیت باشه و نظرتون در مورد a۵۱ و ۳۲ چیه ممنون میشم کمکم کنید 😘🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

A32 

همسرم چندروزپیش خرید .همه چیش خوبه .دوربینش خوبه .ولی تنهامشکل همه گوشیای سری Aاینه که وقتی به روزرسانی بشه تا۱ماه حسگراثرانگشتش کارنمیکنه 

وگرنه همه چیش خوبه 

خودمم ۵۰دارم اونم خوبه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

A32 بهتره😁😁

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
A50 داشتم بردش سوخت

خواهری شایدبهت انداختن یابردش خوب نبوده .ولی الان بهترین گوشی موجودتوبازاربعدازاپل سامسونگه .حتی شیائومی هم خوب نیس مشکل وهنگی زیاد داره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

منA50دارم یکساله خریدمش فوق العادست چندروز پیش قاطی لباسا انداخته بودمش توی ماشین لباسشویی بعد نیم ساعت که فهمیدم سریع درش اوردم اصلا اخ نگفته بود چون ضدآبه،ازلحاظ دوربین و حافظه م که عالیه حرف نداره

🎀لحظه شماری برای لمس دستات🎀
خواهری شایدبهت انداختن یابردش خوب نبوده .ولی الان بهترین گوشی موجودتوبازاربعدازاپل سامسونگه .حتی شیا ...

شاید ولی خب من تصمیم گرفتم این دفعه شیائومی رو امتحان کنم 

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد  
شاید ولی خب من تصمیم گرفتم این دفعه شیائومی رو امتحان کنم  

شیائومی نگیرکه پشیمون میشی 

خواهرشوهرم وشوهرش تازه گرفتن میگن هنگ میکنه خیلی یهوخاموش میشه .اصلاافتضاحه 

یه آقایی هم که توکارگوشی بوداینجوگفت شیائومی زیادمشکل داره

منA50دارم یکساله خریدمش فوق العادست چندروز پیش قاطی لباسا انداخته بودمش توی ماشین لباسشویی بعد نیم س ...

وقعاضدآبه ؟ 

شیائومی نگیرکه پشیمون میشی  خواهرشوهرم وشوهرش تازه گرفتن میگن هنگ میکنه خیلی یهوخاموش میشه .اص ...

عزیزم نمیدونی چه مدلی گرفتن؟ من خودم پارسال گوشیم خراب شد تازه قبلشم اثر انگشتش از کار افتاده بود ، همسرمم اس هشت پلاس داشت اونم خود ب خود بردش سوخت از اون موقع نوت هشت شیائومی گرفته خیلی راضیه 

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد