سلام بچه ها جوون لطفا یه گوشی با رنج قیمت ۶یا ۷ تومن معرفی کنید و ترجیحا سامسونگ باشه و تجربیاتتون رو برام بنویسید و بیشتر حافظه و دوربین اش رو میخوام با کیفیت باشه و نظرتون در مورد a۵۱ و ۳۲ چیه ممنون میشم کمکم کنید 😘🙏
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
منA50دارم یکساله خریدمش فوق العادست چندروز پیش قاطی لباسا انداخته بودمش توی ماشین لباسشویی بعد نیم ساعت که فهمیدم سریع درش اوردم اصلا اخ نگفته بود چون ضدآبه،ازلحاظ دوربین و حافظه م که عالیه حرف نداره
عزیزم نمیدونی چه مدلی گرفتن؟ من خودم پارسال گوشیم خراب شد تازه قبلشم اثر انگشتش از کار افتاده بود ، همسرمم اس هشت پلاس داشت اونم خود ب خود بردش سوخت از اون موقع نوت هشت شیائومی گرفته خیلی راضیه
من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد