2777
2789

خانوما دکتر گف صب و ظهر ینی چی چجوریه؟

چیز خاصی باید رعایت کنم؟

این ازمایش خون تکمیلیه ی ازمایش ساده دادم قندم ۹۹ گف ی ازمایش مینویسم با جزئیات باید صب و ظهر و.. بری

👪

یعنی صبح میری ناشتا آزمایش میدی

میای صبحونه میخوری دو ساعت بعدش دوباره میری ازمایش میدی

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا تا جایی که من میدونم مثلا الان یه ازمایش میدی ناشتا بعد میری یه وعده تپل غذا میخوری و دوساعت بعد از ازمایش اول دوباره ازمایش میدی.حالا باز بقیه هم راهنمایی کنن من برای پدرم اینجوری گفتن

منم این آزمایش روتویک روزدوبارتکرارکردم دوازده شب به بعدچیزی نخوروگرنه جواب آزمایش اشتباه میشه صبح زودبروآزمایش بده بازم تاچندساعت بعدچیزی نخوربرودوباره همون جاآزمایش بده

منم این آزمایش روتویک روزدوبارتکرارکردم دوازده شب به بعدچیزی نخوروگرنه جواب آزمایش اشتباه میشه صبح ز ...

صب ناشتا میرم دیگ مرحله بعدشو ازمایشگاه فک کنم خودش میگه....

قبل ۱۲ یکم چیپس و ماست خوردم دیگ چیزی نخوردم

👪
صب ناشتا میرم دیگ مرحله بعدشو ازمایشگاه فک کنم خودش میگه.... قبل ۱۲ یکم چیپس و ماست خوردم دیگ چیزی ...

آره چیزی نخورالبته ۹۹نرماله احتمالاتوجواب آزمایش شک داشته که دوباره خواسته بری آزمایش

آره چیزی نخورالبته ۹۹نرماله احتمالاتوجواب آزمایش شک داشته که دوباره خواسته بری آزمایش

چون باردارم گفته 

دفعه پیشم قبل بارداری ۹۷ بودم میگ زیاده برا سن تو ۲۶ سالمه

👪