2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام اونی که ازش خوشم میاد جذب کنم قبلنم تونسم

چطوری از قانون جذب استفاده میکنی عزیزم؟منم دارم استفاده میکنم میخوام ببینم تو چطوری انجام میدی 

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
چطوری از قانون جذب استفاده میکنی عزیزم؟منم دارم استفاده میکنم میخوام ببینم تو چطوری انجام میدی 

روش عباسمنش و امیرشریفی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
روش عباسمنش و امیرشریفی

عزیزم من اگه بخوام یه چیزی و جذب کنم تا مشکلم حل بشه اما طرف مقابلم که اون طرف قضیست و بشدت مخالف باشه که مشکلمون حل نمیشه،بنظرت من با جذب میتونم کاری کنم که ذهنیتش عوض بشه و مشکلمون حل بشه؟

قیمتاش به چه شکله عزیزم؟

راستش الان دقیق نمیدونم باید بپرسی

ولی مثلا عباسمنش برا هرچیزی جداگانه دوره میذاره مثلا عزت نفس ثروت روابط همه اینا جداس هزینشم جداست یعنی پول بیشتری میخواد

ولی شریفی یه دوره 9 ماهه داره دیگه جداگانه پولی نیس

البته من دوره های عباسمنش نخریدم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
راستش الان دقیق نمیدونم باید بپرسی ولی مثلا عباسمنش برا هرچیزی جداگانه دوره میذاره مثلا عزت نفس ثرو ...

اها ممنونم ازت عزیزم

عزیزم من اگه بخوام یه چیزی و جذب کنم تا مشکلم حل بشه اما طرف مقابلم که اون طرف قضیست و بشدت مخالف با ...

نه ببین اصلا سعی نکن کسیو مجبور کنی به کاری

خود اینام میگن تو دوره هاشون 

میگن کسیو عوض نکنید

ولی خب چیزی ک میگی حالا نمیدونم چی هس چطور هس