sahar_sn مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 4517 عنوان قانون جذب 125 بازدید | 12 پست خانما بیاین بگین با قانون جذب چه چیزهایی رو جذب کردید سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤 1400/05/31 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_پر_انرژی عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20703 من میخوام اونی که ازش خوشم میاد جذب کنمقبلنم تونسم این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
سمانهسمانه عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 27656 من میخوام اونی که ازش خوشم میاد جذب کنم قبلنم تونسم چطوری lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲
sahar_sn مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 4517 من میخوام اونی که ازش خوشم میاد جذب کنم قبلنم تونسم 👏🏻 سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
sahar_sn مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 4517 من میخوام اونی که ازش خوشم میاد جذب کنم قبلنم تونسم چطوری از قانون جذب استفاده میکنی عزیزم؟منم دارم استفاده میکنم میخوام ببینم تو چطوری انجام میدی سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
دختر_پر_انرژی عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20703 چطوری از قانون جذب استفاده میکنی عزیزم؟منم دارم استفاده میکنم میخوام ببینم تو چطوری انجام میدی روش عباسمنش و امیرشریفی این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
sahar_sn مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 4517 روش عباسمنش و امیرشریفی راضی بودی عزیزم؟۱۰۰٪ جواب میده؟چی سرچ کنم دقیقا؟ سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
دختر_پر_انرژی عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20703 راضی بودی عزیزم؟۱۰۰٪ جواب میده؟ چی سرچ کنم دقیقا؟ دوره هاشون پولیه عزیزم این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
sahar_sn مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 4517 روش عباسمنش و امیرشریفی عزیزم من اگه بخوام یه چیزی و جذب کنم تا مشکلم حل بشه اما طرف مقابلم که اون طرف قضیست و بشدت مخالف باشه که مشکلمون حل نمیشه،بنظرت من با جذب میتونم کاری کنم که ذهنیتش عوض بشه و مشکلمون حل بشه؟ سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
sahar_sn مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 4517 دوره هاشون پولیه عزیزم قیمتاش به چه شکله عزیزم؟ سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
دختر_پر_انرژی عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20703 قیمتاش به چه شکله عزیزم؟ راستش الان دقیق نمیدونم باید بپرسیولی مثلا عباسمنش برا هرچیزی جداگانه دوره میذاره مثلا عزت نفس ثروت روابط همه اینا جداس هزینشم جداست یعنی پول بیشتری میخوادولی شریفی یه دوره 9 ماهه داره دیگه جداگانه پولی نیسالبته من دوره های عباسمنش نخریدم این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
sahar_sn مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 4517 راستش الان دقیق نمیدونم باید بپرسی ولی مثلا عباسمنش برا هرچیزی جداگانه دوره میذاره مثلا عزت نفس ثرو ... اها ممنونم ازت عزیزم سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
دختر_پر_انرژی عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20703 عزیزم من اگه بخوام یه چیزی و جذب کنم تا مشکلم حل بشه اما طرف مقابلم که اون طرف قضیست و بشدت مخالف با ... نه ببین اصلا سعی نکن کسیو مجبور کنی به کاریخود اینام میگن تو دوره هاشون میگن کسیو عوض نکنیدولی خب چیزی ک میگی حالا نمیدونم چی هس چطور هس این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم