2777
2789
عنوان

انقدر می ارزه؟

147 بازدید | 18 پست

خانما فک کنید تویه شهر کوچیک هستید که اصن کار خوب نیس و یه کاریابی براتون یه کارخوب غیررسمی پیدا کرده و حقوقتون اونجا حدود3700 هستش با بیمه,شماهم مجرد هستید 

منتها میگه اولش دومیلیون میگیرم, می ارزه بنظرتون؟

کلاهبرداریه.شک نکن

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی بار اول ۱ و ۷۰۰ میگیريد(منهاي پولي كه داديد)

بعدش دیگه ۳ و ۷۰۰

از كجا معلوم ٢ تومن رو بر ندارع بره؟

حدس میزنم کلاهبرداري باشه

٢ تومن در برابر ٣ و ٧٠٠ خيلي زيادع

به كارهاي غ رسمي اعتماد نكنيد

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
نهه شهر کوچیکههه, میشناسمش برا مصاحبه هم رفتم اونجا فقط موندم این پول زیاد نیس بدم بهش؟ یا باتوجه به ...

خب برا چی میخواد این پولو؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
یعنی بار اول ۱ و ۷۰۰ میگیريد(منهاي پولي كه داديد) بعدش دیگه ۳ و ۷۰۰ از كجا معلوم ٢ تومن رو بر ندار ...

نه عزیزم دوستم هم اونجا شاغله ولی خب اون از یه کا دیگه واردشد, فقط موندم این پول می ارزه یبار بهش بدم؟ 

2میلیون چرا بگیره بگو حقوقتو سر برج 1700 بدن 2میلیون از حقوقت بردارن اگه هدفشون کلاه برداری نیس

خب دیگه گلی همینکارو قراره بکنیم مم اولین مقوقو دوتومنشو بدم ببه این کاریابی

نه عزیزم دوستم هم اونجا شاغله ولی خب اون از یه کا دیگه واردشد, فقط موندم این پول می ارزه یبار بهش بد ...

مطمينيد کار هرمي چیزي نيست؟

اخه واسه خالم یه بار چنین چیزي اومده بود

دوستش ميگفت منم هستم

ولي در واقع هرمي بود و دوستشون ميخواست از طريق خالم كسب درامد كنه.

هر طور خودتون صلاح میدونید البته.

بنظر من نمي ارزه.حقوق اونقدري نيست كه ٢ تومن بخوايد بديد اولش.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792