2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

325 بازدید | 22 پست

که ۲۴ روز بعد از شروع مریضی من و دو تا دخترام و شوهرم  و بستری شدن شوهرم حتی یه تماس هم نگرفته بود امروز زنگ زد.

منم صبحدرگیر تهیه کپسول اکسیژن بودم متوجه زنگ گوشی نشدم

به نظرتون باید بهش زنگ بزنم

امروز ۱۲ روزه که شوهرم تو بیمارستانه. اونم خبر داشت حتی یه زنگ تا حالا نزده.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نمیدونم ترسیده پشت تلفن بگیره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خود شوهرت هم زنگ نزده ؟

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

اگه واسش مهم باشه دوباره زنگ میزنه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
به خود شوهرت هم زنگ نزده ؟

نه

حالا پس فردا میاد میگه تماس گرفتم اصلا ج نمیدادی 😒😒

اندکی عشق قدری مهربانی هرچه میخواهی شیطنت اما باصداقت امتحان کن خوشبختی همینست...کاربریمون دونفره هستش 😜