2777
2789

من واسع همشون استوری میزارم اونموقه ها که دانشگاه باز بود برنامه سوپرایز میچیدم حتا خرداد با اینکه کرونا بود تولد دوستمو جشن گرفتم واسش کیک بردم سوپرایز شه 

بعد روز تولد خودم حتا یادشون نیست یه تبریک بگن 

میفهمین؟؟؟ 

آدم از خوب بودنو مهربون بودن خسته میشه دیگه... 

خداوندا شبم را روز گردان...

توام سعی کن یادت نباشه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو اوج کرونا رفتم تولد دوستم براش کادو بردم ولی اون حتی یه تبریک نگف بهم. 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

نمیخوام ناامیدت کنم

ولی وقتی براشون مهم نباشی یادشون نیست...

تو ام برات اونا مهم نباشن

دیگه دوست حسابشون نکن 

تولدتم مبارک...❤

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

درکت میکنم

من این مشکلو با شوهرم دارم اونقد سوپرایزش میکنم یا هرکاری اما دریغ از یک ذره درک

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️

شما زیاده روی کردید و این حجم از پیگیر بودن برای خودتونم خوب نیست.

من برای تولدم اگر استوری بزارم بقیه متوجه میشن و تبریک میگن.

همیشه متعادل رفتار کنید!

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!