2777
2789

سلام گلم من خودم رفتم پیش خانم فرحناز زمانی یکی از بهترین کارشناسایی بود که باهاش آشنا شدم ینی خدا خواست که من با ایشون آشنا بشم انقدر کارشون درست و خوبه خیلی راضیم پیشنهاد می کنم که 100 در صد حتما حتما بری اونجا من خودم حتی بعد از بارداری هم برای مراقبت های بعدمم میرم پیش ایشون واقعا حرف نداره خواستی حتما بهت آدرس و شمارشو میدم گلم 

سلام گلم من خودم رفتم پیش خانم فرحناز زمانی یکی از بهترین کارشناسایی بود که باهاش آشنا شدم ینی خدا خ ...

راست میگین ؟ من خودمم دنبال یه کارشناس ماماییم که بهم یه مشاوره بده چون میخوام که ماه دیگه باردار بشم برای همین داشتم دنبال کارشناس مامایی میگشتم میشه شماره و ادرس خانم فرحناز زمانی رو بدین ممنون میشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راست میگین ؟ من خودمم دنبال یه کارشناس ماماییم که بهم یه مشاوره بده چون میخوام که ماه دیگه باردار بش ...

اره گلم واقعا میگم یکی از خوب هاشت تجربه داشتم پیششون که بهت میگم گلم 

آدرسشم : هم تو تهران سمت بلوار اندرزگو 

یکیشم تو اصفهان خیابان شیخ صدوق جنوبی نبش خیابان هفتم

شمارشم : 03136685700

سلام گلم من خودم رفتم پیش خانم فرحناز زمانی یکی از بهترین کارشناسایی بود که باهاش آشنا شدم ینی خدا خ ...

ممنونم گلم میشه آدرس دقیق خانم فرحناز زمانی رو بدین اینجوری که تعریف میکنی گلم حتما خوبه ممنونم

ممنونم گلم میشه آدرس دقیق خانم فرحناز زمانی رو بدین اینجوری که تعریف میکنی گلم حتما خوبه ممنونم

سلام عزیزم بله گلم آدرسش :یکی از مطباش تهران ، بلوار اندرزگو  

یکی دیگه هم تو اصفهان، خيابان شيخ صدوق جنوبى، نبش خيابان هفتم

شمارشم : 03136685700