2777
2789
عنوان

استرس سگیییی گرفتم

183 بازدید | 17 پست

استرس گرقتم خودمم نمیدونم واسه چیه 

۱۴۰۱ کنکور دارم با این استرس نیمتونم بخونم و نمیتونم هیج کاری کنم همش تو دلم آشوبه

بعد از اون طرف نمیخونم و کاری انجام نمیدم استرس میگریم که کارام میمونه و انجام نمیشه

چیکار کنم؟

خواهرم میگه استرس از قیافت میباره 💧💧💧

مگه من چقدر باید آرزوهام کشته شن 😔🤕هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ی زخم نمیخراشیم ، ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم✌😂 من از نزدیک بودن های دور میترسم... وقتیفاصلهنباشهسختمیفهمی :/ اندکی صبر سحر نزدیک است ...  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم 🥴

همین استرس باعث می شه کاری نکنیم 

استرس من برای  نخوندنمه  از تو چی؟

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
بخون

نمیتونم

وقتی دارم میخونم همش حواسم پی چیزای دیگس

استرس کارای دیگه و درسای دیگه رو دارم

مثلا دارم شیمی میخونم یه سوال راجب فیزیک از خواهرم میپرسم میگه تو داری شیمی میخونی یا فیزیک

همش حواسم جای دیگس و استرس اون کارامو دارم که وقت نکنم انجام بدم

مگه من چقدر باید آرزوهام کشته شن 😔🤕هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ی زخم نمیخراشیم ، ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم✌😂 من از نزدیک بودن های دور میترسم... وقتیفاصلهنباشهسختمیفهمی :/ اندکی صبر سحر نزدیک است ...  

یاد پارسال خودم بودم 

هر چیی خوندم‌همین تابستون بود 

بعد دیگع وا دادم

خداروشکر قبولم 😍

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
رشتت چیه؟

تجربی

یاد پارسال خودم بودم  هر چیی خوندم‌همین تابستون بود  بعد دیگع وا دادم خداروشکر قبولم 😍

چه رشته ای؟

منم 🥴 همین استرس باعث می شه کاری نکنیم  استرس من برای  نخوندنمه  از تو چی؟

منم دیگه 

هم نخوندنم هم کلی چیز دیگه

چه رشته ای؟

من رشتم ریاضیه 

مهندسی کامپیوتر 

دانشگاه اصفهان

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
شما باید بری پیش پزشک تا دارو برا کنترل استزس بهت بده وگر ن اسیب میبینی برا کنکورت 

دقیقا

استرس همه ی ارگانای بدنو ناااابود میکنه

اگه بخوام یه ساا این مدلی باشم ک دیگه هیچی ازم نمیمونه

من رشتم ریاضیه  مهندسی کامپیوتر  دانشگاه اصفهان

به سلامتی

منم اصفهانم