2777
2789
عنوان

شوهرم بهترین همسر دنیاست

394 بازدید | 19 پست

تاپیکم طولانیه حوصله خوندن ندارین نیاین☺

فقط میخوام داد بزنم به کل شهر بگم بهترین همسر دنیا رو دارم😍

راستش ما فقط 9 ماهه ازدواج کردیم 6 ماه اول همش با هم مشکل داشتیم اونم سر موضوع های بیخود مثلا من دلم میخواست برم سر کار یا موضوع حجاب البته من مانتو تنگ منظورم نیست  میخواستم بدون چادر باشم چون برام سخته نگه دارم شلخته به نظر میام یه جورایی

قهرامون بعضی وقتا طولانی میشد مثلا یه ماه😬

من با خودم میگفتم اصلا دوسم داره که یه ماه میتونه دوری رو تحمل کنه؟

حدودا دو ماه پیش یه بیماری گرفتم حالا مسئله بیماریم طولانیه تو تاپیکای قبلیم هست هنوز نفهمیدن بیماریم چیه 

تو این دوماه واقعا کنارم بود هم از نظر روحی هم از نظر دکتر حتی اونقدری که اون جوش بیماری منو میزنه پدر و مادرم یا حتی خودم نمیزنم😊

روز اول دکتر گفت شاید یه بیماری نادر دارم یه ساعت تموم اومد اتاقم داشت گریه میکرد😍

وقتی ناراحت میشم به خاطر بیماریم تا ارومم نکنه نمیره از خونمون مثلا همین دیروز سر کارش داشت دیر میشد همش بهش زنگ میزدن ولی اومد اتاقم باهام حرف زد ارومم کرد بعد رفت سرکارش

به نظرم تو دوران عقد خیلیا جا میزنن و ببینن خانومشون مریضی داره طلاق میگیرن 

ولی شوهر من بهم ثابت کرد حتی تو بدترین شرایط بازم کنارم میمونه

💓💓💓

پایدار 🙏🏻❤️🌹

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر الهی خوشبخت ترین شین♥️♥️

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
ای جااان😍😍😍 الهی که به زودیای زود سلامتی کامل بدست میاری و کنار همسر جانت خوشبخت ترین میشی😊 ان ...

اره شوهرم همش میگه اون از 6 ماه اول که با لجبازیت زجرم میدادی حالا هم که مریضیت باعث شده همش استرس داشته باشم😅😂

آرزو داری تو زندگیت؟ یا خواسته مثلا؟  کنجکاو شدم

من؟اره یدونه بزرگ چند ساله.

چرا؟😕

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
همینجوری خوشم از پروفایلت اومد خب چرا خودت براوردش نمیکنی مگه چیه؟

نمیشه.خدا باید کاری کنه.

دلی و مالیه.

من تلاش کردم.خیییلی خیلی ولی تا خدا نخواد درجا میزنم همش

اره شوهرم همش میگه اون از 6 ماه اول که با لجبازیت زجرم میدادی حالا هم که مریضیت باعث شده همش استرس د ...

الهییی😂😂😂😂

انشالله خوب خوب میشی عزیردلم😍

با همچین همسر ماهی حتما خوب میشی😊

بعضی مردا بودنشون معجزه ست واقعا

بمونید برای هم الهی🙏