2777
2789
عنوان

اگه گیر داد چیکار کنم 😐

227 بازدید | 36 پست

سلام من نامزدم بی نهایت گیره . دیروز غروب داشتم با دختر عمه ام تو واتساپ صوتی حرف میزدم . یهو وسطش گوشیم خاموش شد . منم زدم به شارژ رفتم سرویس و برگشتم روشنش کردم . بعد ده دقیقه نامزدم زنگ زد سوال پیچ کرد که چرا خاموش بودی گفتم شارژم تموم شده بود . گفت مگه تو خونه نیستی چرا باید حواست نباشه . گفتم خب حواسم نبود چی کنم الان ؟ گفت تو اخر منو دق میدی بعد وسط حرف گفت بیا تصویری ببینمت . منم گفتم باشه . تا زنگ بزنه من رژ زدم یکم . تو تماس فقط به رژم خیره بود . گفت بیرون نرفتی از صبح ؟ گفتم کار نداشتم چرا برم؟ برمم که به تو میگم . این از این .

دیشب دایی و زنداییم یه مشکلی براشون پیش اومده بود زنداییم بهم زنگ زد یک و ساعت نیم حرف زد رومم نمیشد بگم قطع کن . تلفن خونه هم بد جایی نمیشد حرف زد . الان میترسم پشت خطی اومده باشه . انتظار مکالمه دارم ولی میترسم عمل نکرده باشه و واسه اون بوق اشغال زده باشه . یعنی میکشه منو اگه اینجور شده باشه 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.