2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

1801 بازدید | 8 پست

سلام دوستان هر کی تعبیر خواب میدونه تعبیر کنه برام 

خواب دیدم یه کتابی جلو رومه که باز بود و یه صفحه اش به عربی نوشته شده و صفحه دیگه اش به فارسی معنی شده و من یه صدای صوت هم میشنیدم که داشت اون قسمت عربی و برام میخوند ولی نمیدونستم کیه من از آیات قران چیزی به یاد ندارم از معنیش هم همینطور فقط تنها کلمه هایی که یادم نوشته بود پیامبر و من میدونستم یه گفته ای از پیامبر در مورد پسر بود حالا نمیدونم من پسر دار بشم باید اینکارو بکنم یا برای پسر دار شدن باید اینکارو کنم چند خط پایین تر هم اسم محمد یاسین و دیدم و که بازم من متوجه شدم باید این اسمو بزارم باردار م نیستم و اقدامم همین

یه حدیثی دیده بودم توکتاب نوشته بود اگه کسی فرزند پسر میخاد نذر کنه اسمشو محمد یا علی بذاره پسر میشه 

حالا احتمالا همین باشه محمد یاسین اسم قشنگیه انشالله باردارمیشی عزیزم و نیذاری این اسم قشنگو

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه حدیثی دیده بودم توکتاب نوشته بود اگه کسی فرزند پسر میخاد نذر کنه اسمشو محمد یا علی بذاره پسر میشه ...

امیدوارم اره خودمم نذر داشتم محمد نیما بزارم هر وقت پسر داشتم ولی الان دودل شدم 

امیدوارم اره خودمم نذر داشتم محمد نیما بزارم هر وقت پسر داشتم ولی الان دودل شدم 

ببخشید ولی محمد یاسین خیلی بهتره

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
چه جالب!! منم قبل از بارداری خواب دیدم یه پسر شیطون دارم که دنبالش میدونم و محمد صداش میکنم، حالا با ...

عزیزم

خدا برات نگهش داره منم از وقتی این خواب و دیدم به اسم محمد یاسین خیلی علاقه مند تر شدم خدا به منم پسر بده همین و میزارم