2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 48 پست
نه نمک استفاده نکن فشارت نره بالا چون کرونا باعث غلظت خون میشه درنتیجه باعث سکته قلبی میشه که از همی ...

دیروز یه قرص ا اس ا خوردم گفتم خون لخته نشه 😶

با ویتامین دی امروزم ویتامین دی خوردم 

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
الهی شکر به خیر گذشته براتون دیشب دختره یه سرم به من نداد  اونوقت فک کن اسکن مینوشت؟!!!فردا دی ...

اسکن رو باید چند روز بگذره بعد انجام بدی حداقل ۵ روز 

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت نباید بره سر کار چون احتمالا ناقله. دختر من ک از دیشب تو اتاقش بیرون نمیاد دکتر گفت اصلا جایی ...

من شوهرم پیش هم نمیخوابیم شوهرمم یه دوز واکسنش زده 

ولی من الانم با ماسکم بااینکه پیش هم نیستیم باورت میشه 😭😭

خب خوبه هیچی نمیشه ترس و استرس اصلأ نداشته باش فک کن سرما خوردی اثر تلقین بیشتر از هر چیزی جواب میده ...

خدا کنه بخدا یه ریال جم کردم بریم دندونام درست کنیم امروز زنگیدم گفتم بندازه اخرماه نمیتونم 

حالا ندم واسه کرونا 😭😭😭😭

دیروز یه قرص ا اس ا خوردم گفتم خون لخته نشه 😶 با ویتامین دی امروزم ویتامین دی خوردم 

اگه مشکل قلبی داری قرص زیر زبونی دم دستت باشه 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
من شوهرم پیش هم نمیخوابیم شوهرمم یه دوز واکسنش زده  ولی من الانم با ماسکم بااینکه پیش هم نیستی ...

منم همینجورم جدا تو هر اتاق با ماسک و شیلد ولی خوب ناقلم چون آشپزی میکنم از دیروز ک نمیدونستیم با هم غذا خوردیم . اونم هیچ مشکلی نداشت یهو اینطور شد. . ولی یه دوز واکسن ایمنی نداره .

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.
خدا کنه بخدا یه ریال جم کردم بریم دندونام درست کنیم امروز زنگیدم گفتم بندازه اخرماه نمیتونم  ح ...

ای خدا می‌دونم خیلی سخته امیدوارم که خدا برات بهترین هارو رقم بزنه یه نذری از دلت درآر ....

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
ن ندارم این یه موردو ولی چون هی میگن خون لخته میشه ازترسم ا اس ا خوردم

فردا بگیر داشته باشی من به همه میگم انجام دادن کمک به موقع بوده براشون و متاسفانه دو نفر گوش ندادن ایست قلبی کردن حالا برا همه که اینجوری نیست بعضیا ریه درگیر میشه بعضیا کلیه ها و بعضیام قلب 

ای خدا می‌دونم خیلی سخته امیدوارم که خدا برات بهترین هارو رقم بزنه یه نذری از دلت درآر ....

😭😭😭😭چیکار کنم 😭😭😭التماس دعا 

نذر هم کردم

سلام بهترین؟منم کرونا دارم خیلی هم اذیتم  شما نوشتی خلط خونی داری نگرانت شدم مشکل حل شد؟

سلام عزیزم بعله من خوب شد خلط خونیم یعنی شب داشتم فرداش خوب شد دیگه دکتر نرفتم انشالله که شماهم زود خوب بشی 

من جمعه شب رفتم دکتر دارو داد ولی تا پس فردا داروهام تموم میشه ولی خوب خوب نشدم 

بدن درد وسردرد وکوفتگی خیلی کم  شد گلو درد وخارش گوش و خیلی کم سرفه دارم خیلی کمه سرفه 

این چندروز تا تونستم گوجه کبابی بلدچین ابجوش با لیموترش تازه وعسل خوردم 

با اب سیب طبیعی  امروز خیلی خوب شده بودم پاشدم افتادم بجون خونه تمیز کردم دیگم ابمیوه نخوردم ظهرم حلیم گندم  درست کردم دوباره شبیه یکم بیحال گلو دردم زیاد شد 

دوباره خودم گرفتم به مایعات 

توهم اول دکتر بعدم تا میتونی مایعات وچیز مقوی بخور کارم نکن بدنت ضعیفه خوب میشی من امروز اشتباه کردم حالا یکم تب دارم وگلو درد تا فرداشب خوب نشم فردا اخر شب میرم دکتر که خلوت باشه 

سلام عزیزم بعله من خوب شد خلط خونیم یعنی شب داشتم فرداش خوب شد دیگه دکتر نرفتم انشالله که شماهم زود ...

سلام ببین اصلا نگو خوب شدم که برم فلان کارو بکنم اینو دکتر بهم گفت منم دقیقا عین شما من دکتر میرم سرم آمپول مصرف میکنم امروز روز ششم هستم دمنوش آب سیب آب هویج و سوپ زیاد میخورم ولی حالم اوکی نیست بدنم به شدت بیحالع  وضعیف ما خانوادگی گرفتیم