2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 48 پست

منم بسکه سرفه کردم آخریاش گلوم خون اومد بدجوری هم جایش میسوزه تخم شربتی با خاکشیر دم کن بخور خوب میشه

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بسکه سرفه کردم آخریاش گلوم خون اومد بدجوری هم جایش میسوزه تخم شربتی با خاکشیر دم کن بخور خوب میش ...

وای عزیزم انشالله که زودتر خوب بشی والا من سرفه نکردم هنوز خون میاد وای بحال اینکه به سرفه بیفتم 😭😭😭😭

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
😭😭😭😭این‌مرد خوابه صب باید بره سرکار بدن دردم نسبت به دیشب بهتره ولی این خلط خونی منو ترسونده

شوهر منم فقط سرفه خشک و بدن درد گاهی لرز داره، اصلا هم تب نداره . از دیشب شروع شد.عصر رفتیم دکتر همین آزیترو داده و سرم ویتامین سی بهش زدن. 

احتمالا منم گرفتم نمیدونم کی بروز میکنه . دو سال جایی نرفتم رعایت کردم نمیبخشم اونایی که رعایت نکردن و باعث بیماری بقیه شدن. نمیبخشم.

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.
زیاد یعنی روری چندتا لیوان اب سیب

روزی دوسه بار فقط ویتامین بدنت تامین کن بعدشم سعی کن تند تند بری دفع ادرار تا سم کرونا از بدنت دفع بشه مایعات فراوان بخور 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
شوهر منم فقط سرفه خشک و بدن درد گاهی لرز داره، اصلا هم تب نداره . از دیشب شروع شد.عصر رفتیم دکتر همی ...

من دیشب رفتم دکتر بچه ها گفتن برو دکتر ولی به من سرم نداد 

اگه فردا همین وضعیت بود میرم سرم بده البته حسابی تقویتی میخورم بهتره اینکه امپولا دوسه میلیونی بزنم 😭😭😭😭

روزی دوسه بار فقط ویتامین بدنت تامین کن بعدشم سعی کن تند تند بری دفع ادرار تا سم کرونا از بدنت دفع ب ...

گلاب به روت دم ویقه دستشویم از بس اب میخورم مایعات میخورم اصلا دیگه پکیدم 

وای 😭😭😭😭😭😭😭

عههاا گریه چزا مگه اسکن دادی؟؟؟؟ ببین من گرفتم بی هیچ مشکلی بعد ریه ام چنان درگیر شد که کارم به icu کشید بعد هم پدرم هم همسرم بدن درد سرفه درد قفسه سینه هر چی بگی داشت بعد ریه اشون درگیر نشد دو هفته ای خوب شدن میخوام بگم هیچی معلوم نیست بیهود نترس

میگن گوجه کبابی خوبه الان پاشم رو گاز کباب کنم؟؟؟نمک بزنم اشکال نداره؟

نه نمک استفاده نکن فشارت نره بالا چون کرونا باعث غلظت خون میشه درنتیجه باعث سکته قلبی میشه که از همین کرونایه خیلی مواظب باش 

من دیشب رفتم دکتر بچه ها گفتن برو دکتر ولی به من سرم نداد  اگه فردا همین وضعیت بود میرم سرم بد ...

شوهرت نباید بره سر کار چون احتمالا ناقله. دختر من ک از دیشب تو اتاقش بیرون نمیاد دکتر گفت اصلا جایی نفرستینش ممکنه ناقل باشه

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.
عههاا گریه چزا مگه اسکن دادی؟؟؟؟ ببین من گرفتم بی هیچ مشکلی بعد ریه ام چنان درگیر شد که کارم به icu ...

الهی شکر به خیر گذشته براتون دیشب دختره یه سرم به من نداد 

اونوقت فک کن اسکن مینوشت؟!!!فردا دیدم همین شرتیطه دوباره میرم دکتر

گلاب به روت دم ویقه دستشویم از بس اب میخورم مایعات میخورم اصلا دیگه پکیدم 

خب خوبه هیچی نمیشه ترس و استرس اصلأ نداشته باش فک کن سرما خوردی اثر تلقین بیشتر از هر چیزی جواب میده 😉