2777
2789
عنوان

ویروس ebv

4659 بازدید | 19 پست

سلام پسرم من از دوشنبه تب کرده ته گلوشم سفید رنگ هست دکتر بردم بهش شربت پنی سیلین داد با پروفن چهارشتبه تبش بالا رفت بردم عمومی بهش چهارتا امپول داد دوتا رو شب زدیم از هر کدوم نصف فردا هم دوتا رو زدیم از فردا بهش استامینوفن ۳۲۵ یبار صیح یبار شب گذاشتم پنج شنبه بدون تب بود بهش هیچی ندادم فردا باز تب زیاد شد بردم دکتر بهش اموکسی کلاو داده با پروفن و یه شربت دیگه ولی هنوز خوب نشده باید هر ۵ ساعت پروفن بدم تا خوب شه با پروفن تبش کنترل مبشه تا کی اینطور میشه احساس میکنم ebv هست اگه کسی میدونه چیکار کنم بهم بگه لطفاااااا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آزمایشاتش رو بفرستین  کی گفت ebv دکتر یا طبق چیزی که توی اینترنت خوندین؟

آزمایش ندادم خواهرزادم یکسال پیش اینطوری تب داشتن و گلوش هم چرک سفید بود بهش گفن ebv الان بگین چیکار کنم خوب شه

آزمایش ندادم خواهرزادم یکسال پیش اینطوری تب داشتن و گلوش هم چرک سفید بود بهش گفن ebv الان بگین چیکار ...

با خواهرزادتون درتماس بوده قبل از شروع تب؟

کاری خاصی نمیکنن تو حالت عادی 

خب ebv ویروسه مشخصه که آنتی بیوتیک جواب نمیده تنها کاری که باید کرد همین کنترل تب و خوردن مایعات و... هست مثل بقیه ویروسا 

آنفولانزا و سرماخوردگی رو چجوری درمان میکنن؟

البته دلیل نمیشه آزمایش ندیم جالبه که بعد از یه هفته جواب ندادن درمان و تغییر آنتی بیوتیک پزشک آزمایشی نخواسته 

حالا درسته ebv معمولا بدون عارضه خوب میشه ولی حداقل یه cbc برای پیش بینی عوارض و چن تا آزمایش دیگه چک بشه که بیماری های مهم و محتمل رو رد کنیم بد نیست 

بهشونم گفتید خواهرزادتون قبلا ebvگرفته؟

https://harfeto.timefriend.net/16344679227671
با خواهرزادتون درتماس بوده قبل از شروع تب؟ کاری خاصی نمیکنن تو حالت عادی  خب ebv ویروسه مشخصه ...

خواهرزادم یک سال پیش تو یه شهرستان دیگه زندگی میکنن اونجا گرفته بودن .نخیر به دکتر نگفتم خواهرزادم گرفتن اخه نمیدونستم خواهرم داخل گلوش رو دید با تب چند روزش گفت امکانش هست از اون ویروس باشه اخه چقدر بهش پروفن بدم یا اموکسی کلاو بچمم خیلی خیلی کم خون هست رنج خونی ۵۰ تا ۲۰۰ بود برا بچه من فقط ۵ هست نگرانم خدایی نکزده اتفاقی بیفته و خیلی پرخاشگر شده و دیگه داروهاشم نمیخوره به زور میدم 

خواهرزادم یک سال پیش تو یه شهرستان دیگه زندگی میکنن اونجا گرفته بودن .نخیر به دکتر نگفتم خواهرزادم گ ...

فرقی نمیکنه یک سال یا ده سال پیش ebv بصورت غیرفعال برای همیشه توی بدن فرد مبتلا میمونه خودشو دیگه درگیر نمیکنه ولی اگه سیستم ایمنی ضعیف بشه میتونه در حدی که به دیگران سرایت کنه فعال بشه 

الان من متوجه نشدم ebv  خواهرزاده تون رو دکتر تشخیص داد یا خود خواهرتون حدسش این بود

این رنج خونی هم که گفتید متوجه نشدم منظورتون دقیقا چه آزمایشیه ذخیره آهنش رو میگید؟

فرقی نمیکنه یک سال یا ده سال پیش ebv بصورت غیرفعال برای همیشه توی بدن فرد مبتلا میمونه خودشو دیگه در ...

دکتر گفته برا خواهرزادم.فقر آهن داره خیلی شدید هست

دکتر گفته برا خواهرزادم.فقر آهن داره خیلی شدید هست

خب همین ؟

پیگیری نشده که علت این فقر آهن چیه؟ بیماری مزمن خاصی داره؟ چند سالشه؟ برای درمانش چی استفاده میکنه؟ چند وقته فقر آهن داره؟

درکل فقر آهن در حد خفیفش هم توی پسرها قابل انتظار نیست و حتما باید آزمایشای مختلفی انجام بشه تا علتش مشخص بشه چه برسه به شدید

خب همین ؟  پیگیری نشده که علت این فقر آهن چیه؟ بیماری مزمن خاصی داره؟ چند سالشه؟ برای درمانش چ ...

من کلا از بچگی بهش قطره آهن ندادم نخورد حالت تهوع میگرفت منم ندادم الانم درست حسابی اون غذاهایی که خوب مقوی هستن رو نمیخوره بخاطر همون فک کنم کمبود آهن داره اخه یبار هم یک سالگی آزمایش دادم کم خونی داشت دیگه اینقدر شدید نبود لطفاا بگین چیا بهش بدم بخور چه قطره آهنی بدم خوب باشه شما دکتر هستین 

خب همین ؟  پیگیری نشده که علت این فقر آهن چیه؟ بیماری مزمن خاصی داره؟ چند سالشه؟ برای درمانش چ ...

۴ سالش دو روز دیگه میشه .خداروشکر بیماری خاصی ندارن .دکترا میگن فقر آهن داره قطره یا شربت آهن بده با اسید فولیک جای نگرانی نیست اینارو گفتن خیلی هم پرخاشگر شده فک کنم بخاطر کم خونی هست

من کلا از بچگی بهش قطره آهن ندادم نخورد حالت تهوع میگرفت منم ندادم الانم درست حسابی اون غذاهایی که خ ...

والا چی بگم من که آزمایش هاشو ندیدم 

همونا که دکترش گفته رو بهش بدید حتما چیز خاصی نیست شکر خدا وگرنه بهتون میگفتن

۴ سالش دو روز دیگه میشه .خداروشکر بیماری خاصی ندارن .دکترا میگن فقر آهن داره قطره یا شربت آهن بده با ...

عزیزم من الان امروز این تاپیک‌رو دی م‌شما اون‌زمان چیکار کردی واسه پسرت اخر ebv  بود؟؟ من الان پسرم‌مبتلا شدا شما چیکار کردی اونموقع