2777
2789
عنوان

ویروس ebv

| مشاهده متن کامل بحث + 4659 بازدید | 19 پست
با خواهرزادتون درتماس بوده قبل از شروع تب؟ کاری خاصی نمیکنن تو حالت عادی  خب ebv ویروسه مشخصه ...

سلام من چند ماه قبل ای بی وی گرفتم و هنوز توی خونم هست سی بی سی 

ای اس ار هم توی خونم بالا بوده ممکنه بخاطر همین ویروس باشه؟

عزیزم من الان امروز این تاپیک‌رو دی م‌شما اون‌زمان چیکار کردی واسه پسرت اخر ebv  بود؟؟ من الان ...

سلام عزیزم شما چیکار کردید پسرتون خوبن؟پسر منم مبتلا شده چند روز بستری بود گفتن Ebv

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرزادم یک سال پیش تو یه شهرستان دیگه زندگی میکنن اونجا گرفته بودن .نخیر به دکتر نگفتم خواهرزادم گ ...

پدر و مادر هم داشتن؟ درسته که بیشتر از رابطه جنسی و بوسه عمیقه و بعدا بچه هم مبتلا میشه؟

سلام عزیزم شما چیکار کردید پسرتون خوبن؟پسر منم مبتلا شده چند روز بستری بود گفتن Ebv

پدر و مادر هم داشتن؟ ازمایش دادن ببینن پدر و مادر نهفته داشتن یا نه؟ درسته که بیشتر از رابطه جنسی و بوسه عمیقه و بعدا بچه هم مبتلا میشه؟

پدر و مادر هم داشتن؟ ازمایش دادن ببینن پدر و مادر نهفته داشتن یا نه؟ درسته که بیشتر از رابطه جنسی و ...

سلام عزیزم نه ما تست ندادیم یعنی چیزی نگفتن خداروشکر خوب شد و با سلامتی مرخص شد.دکتر گفت ممکنه خیلیا نهفته داشته باشند که ناگهان فعال بشه