2777
2789
عنوان

مادرشوهرم......

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 49 پست
واااای تو خیلی صبرت زیاده...ی فکری بکن...بالاخره شوهرت ی راه نفوذی داره...عشوه و ناز...دعوا...قهر..

عشوه ناز ک تو سرش بخوره اصلا روش جواب نداره دعوا و قهر هم ده بار باهاش کردم براش مهم نیست 

ولی این بار دیگ میرم و خونه بابام دیگ خسته شدم 

کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آفرییییین لایک

به ابوالفضل قسم،خونه ی من داره میریزه انقدر داغونه،منو با چشم گریون گذاشتن ولی خونه رو دادن به اون جاری درحالی که خونش بزرگو کاملا نوعه،فقط چون اون ادمه بدیه، هیچ وقت خوب نباش اسی،خوب بودن دیگه خریدار نداره،حالا چقدر که من مریض بود بهش رسیدم ولی جاری حتی در خونشم باز نکرد

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
کی بهتر از تو ازت کار بکشن،بخدا منو جاریم با مادرشوهرم توی ساختمونیم،من ادمه ارومیم همشم کمکش میکردم ...

واقعااااا الان ب حرفت رسیدم چون دقیقا وضع منو جاریم همینه

دیگ خوبی بسه ببین میگن عروسه خوب نیستن ی عروس خوبم ک پیدا میشه مادرشوهرازش سو استفاده میکنه 

عشوه ناز ک تو سرش بخوره اصلا روش جواب نداره دعوا و قهر هم ده بار باهاش کردم براش مهم نیست  ولی ...

برو حتما سفت و سخت وایسا،بگو دیگه خسته شدم،اگه ساکت بمونی این مادرشوهر عفریته یا خونتو از زیر پات میکشه بیرون،یا میچسبه اونجا نمیره تا اخر عمر

به ابوالفضل قسم،خونه ی من داره میریزه انقدر داغونه،منو با چشم گریون گذاشتن ولی خونه رو دادن به اون ج ...

انشالللله ب حق این شبای عزیز خدا دست تورو هم بگیره 

اول سلامتی بعد انقد خدا بهت بده ک ب جای خونه قصر بخری با این دل پاکی ک داری ناراحت نباش عزیزم دور خودمونم میرسه 😔

واقعااااا الان ب حرفت رسیدم چون دقیقا وضع منو جاریم همینه دیگ خوبی بسه ببین میگن عروسه خوب نیستن ی ...

اخرش که چی،اون جاریم که ماه به ماه ادم حسابشون نمیکنه حتی حسرت دیدن نوه هاشونو دارن،منم که باهاشون خوب بودم از چشمم افتادن، فقط خودشونو تنها میکنن،به من چی میشه؟ هیچی تازه راحت هیچ کاریم براشون نمیکنم

عشوه ناز ک تو سرش بخوره اصلا روش جواب نداره دعوا و قهر هم ده بار باهاش کردم براش مهم نیست  ولی ...

اگ همه راه ها رو امتحان کردی یه قهرم برو...والا هرجوری بهتر از اینجوریه...یعنی تازه عروسی فقط بقال محل نیومده پلاس بشه خونت..تو رو گیر اورده عزیزم...براش میپزی میشوری...بچهاش میان خونه تو...جن هم بهانشه..جنا انقدر بدبخت نشدن ک بیان سراغ این عفریته خانوم

برو حتما سفت و سخت وایسا،بگو دیگه خسته شدم،اگه ساکت بمونی این مادرشوهر عفریته یا خونتو از زیر پات می ...

خیلی عفریته س فقط من شناختمش انقد جلو شوهرم باهام خوبه ک شوهرم همش میگ خوبیهای مامانم بخوره تو سرت 

مامان خودت محلت نمیزاره ولی ببین مامان من اینجوریه بفکر توعه جلو شوهرم از بس خوبه شوهرم باور نمیکنه ک چ عفریته آیه حتی عموی شوهرمم بهم گفت ک این الکی میگ ک اون خونه جن داره 

بچه من خیلی بدبختم یعنی تو خونه مامانم اینا هم خیلی دختر مظلومی بودم همیشه بهم ظلم میشد توروخدا برا بهتر شدن حال دلم و مستقل شدنم دعا کنید چون دیگ خسته شدم وقتی هم اخم و تخم میکنم دیگ عذاب وجدان میگیرم دست خودم نیست پس دعا کنید اینا برن 😔

خیلی عفریته س فقط من شناختمش انقد جلو شوهرم باهام خوبه ک شوهرم همش میگ خوبیهای مامانم بخوره تو سرت&n ...

هه،اتفاقا این جن تو خونه ی ماهم هست😏 جاری منم همینو میگفت چون میخاست جدا بشه،والا مردم چه بهونه هایی پیدا کردن،،برو خونه ی بابات بگو جن که هیچ حتی عزائیل هم داشته باشه باید بره،من دیگه نمیتونم،بعدم پدرشوهرا خوبن اکثرا به پدرش زنگ بزن یا بابات زنگ بزنه بگه دختر من راحت نیست من کنیز ندادم که، دخترم میمونه اینجا تا جن های خونتون رفع بشن،یکمم مسخرشون کنید،بفهمن خر خودشونن

هه،اتفاقا این جن تو خونه ی ماهم هست😏 جاری منم همینو میگفت چون میخاست جدا بشه،والا مردم چه بهونه های ...

آره پدرشوهرم بیچاره خیلی مرد خوبیه همش بهش میگ بیا بریم خونمون این چون آشپز خونشون بیرونه این خونه اصلیه اشپز خونه جدا دارن  می‌ترسه سیا بشه بره تو آفتاب همچین بهانه هایی گرفته 

من از بس کار میکنم وقت نمیکنم صورتمو بشورم ولی این پیرزن شب ی کرم داره صبم یک ساعت میره جلو روشویی با صابون نمیدونم چی چی صورتشو میشوره هرروزم حمومه ولی من بدبخت وقت نمیکنم برم آرایشگاه 

آره پدرشوهرم بیچاره خیلی مرد خوبیه همش بهش میگ بیا بریم خونمون این چون آشپز خونشون بیرونه این خونه ا ...

ببین خودت میخای سوارت بشن هیچ ولی خودت نمیخوای باید سفت وایسی،بری خونه ی بابات از موضعتم کوتاه نیای تا یه راهی جلوت بزارن،دیگه خودت میدونی،میخای تا اخر عمرت بشی کلفت این پیرزن اونم مثل ملکه ها کرم بزنه به خودش به راهت ادامه بده اگر نه،یبار که بحث خونه باز شد دعوا بنداز از هیچیم نترس حتی کتک،،مهم اینکه برنده این بازی تو باشی و نزاری اون عفریته حرفشو به کرسی بنشونه،مطمئن باش شوهرتم بخاطر یه خونه تو رو طلاق نمیده چون حق با توعه پس با قدرت برو جلو

ببین خودت میخای سوارت بشن هیچ ولی خودت نمیخوای باید سفت وایسی،بری خونه ی بابات از موضعتم کوتاه نیای ...

اوکی عزیزم میرم ببینم چیکار میکنم خبرشو تاپیک میزنم از فردا شروع میکنم 🤭😎امیدوارم موفق بشم