2777
2789
عنوان

مادرشوهرم......

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 49 پست

خب کاری نداره،،بگو‌پس مامان خیف اون خونه هست،،ما میریم اونجا،و واقعا قصد رفتن کن و با شوهرت هماهنگ،،ببین چطوری دمش رو میزارع رو‌کولش میره،،،یا بگو بابام اینا هم می‌خوان خونشون رو تعمیر کنن،میان چند ماه اینجا با ما باشن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان ب پدر شوهرم گیر داده ک خونه رو بفروشه بیاد خونه کنار خونه ما بخره پدرشوهرم داره قبول نمیکنه میگ اون خونه رو بفروشه اینم داره تو گوش شوهرم میخونه میگ ب بابات یاد بده اون خونه رو بفروشیم اینم بفروشیم بریم ی خونه دو طبقه بخریم 

ی طبقه واسه شما ی طبقه برا ما درصورتی ک خونه ما قیمتش بالا تر از خونه اوناس 

این شوهر خنگ منم داره رام میشه توروخدا بگید چیکار کنم من همین ی سالو ب امید اینکه رهن خونه اینا تموم میشه و میرن تحمل کردم 

کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊
فقط میتونم بگم خدااااا خودش ب دادت برسه...این یکسال چحور زندگی کردی قهرماان

مجبور بودم بخدا

همه این بلا هارو شوهر بد سر آدم میاره🥺

الان ب پدر شوهرم گیر داده ک خونه رو بفروشه بیاد خونه کنار خونه ما بخره پدرشوهرم داره قبول نمیکنه میگ ...

فقط باید جنجال راه بندازی معلومه حتما ساده ساده مثل عروسای مهربون رفتار کردی میخاد سوارت بشه،هر روز اخم وتخم کن دعوا راه بنداز،دنبال بهونه باش بزار ببینن باهم راه نمیاید،میخاد بیاد بچسبه به تو تورو کارگر کنه واسه خودش،اصلا باهاش سازش نکن هی دعوا راه بنداز

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
فقط باید جنجال راه بندازی معلومه حتما ساده ساده مثل عروسای مهربون رفتار کردی میخاد سوارت بشه،هر روز ...

آره والا این یکسال ک اینجا بودن خانواده من ی نفرم نیومدن ولی مال اینا دم ب دقیقه اینجان کل وسیله های خونمو نده هاش خراب کردن مبلامو نابود کردن 🤦‍♀️

الان ب پدر شوهرم گیر داده ک خونه رو بفروشه بیاد خونه کنار خونه ما بخره پدرشوهرم داره قبول نمیکنه میگ ...

هیچی بتوپ ب شوهرت بگو نمیام...ن می یام...انقدر سخت تیس دوست عزیز...یا اگر شوهرت رگ خواب بهتری داره خودت میشناسیش رامش کن

من الان تو رابطه دوستیم اومدن تازه خواستگاری..از اول گفتم ن پیش خانواده تو نه من..دور و جدا...ب شوهرت بگو یعنی تازه عروسم میخام تو خونم کلی قر و فر بریزم با وجود اونا نمیتونم...یجوری مخشو بزن..

آره والا این یکسال ک اینجا بودن خانواده من ی نفرم نیومدن ولی مال اینا دم ب دقیقه اینجان کل وسیله های ...

اونوقت تو نشستی نگاه کردی...من بودم شوهرم الان دو قسمت بود سر و ته خونه آویزونش کرده بودم...ساده نباش اگ پیشت موند تاااخر میمونه ها

خب کاری نداره،،بگو‌پس مامان خیف اون خونه هست،،ما میریم اونجا،و واقعا قصد رفتن کن و با شوهرت هماهنگ،، ...

از خداشه  بخدا چون خونه ما جای بهتری هست و گردن تره ده بار ب شوهرم گفته بیا خونه رو عوض کنیم 

هیچی بتوپ ب شوهرت بگو نمیام...ن می یام...انقدر سخت تیس دوست عزیز...یا اگر شوهرت رگ خواب بهتری داره خ ...

تازه اگ بگم ی عمو هم داره هرشب اینجاس دیگ چی میگی خونشون پارکینگ نداره می‌ترسه ماشینشو دزد بزنه میاد شبا اینجا میخوابه بخدا عین حقیقته ب این شب عزیز محرم قسم 

آره والا این یکسال ک اینجا بودن خانواده من ی نفرم نیومدن ولی مال اینا دم ب دقیقه اینجان کل وسیله های ...

کی بهتر از تو ازت کار بکشن،بخدا منو جاریم با مادرشوهرم توی ساختمونیم،من ادمه ارومیم همشم کمکش میکردم و بهش میرسیدم،ولی جاریم اصلا فقط یکسره دعوا راه میندازه و فحش و فحشکاری،حالا یه خونه نو خریدن که یکی از عروسا جدا بشه با اینکه وضع خونه ی من خیلی داغونه و خونه ی جاری نوعه، همین مادرشوهر بی چشم و رو گفت خونه رو بدین به اون جاری، چرا چون اون آدمه بدیه میگه بزار اون بره راحت بشیم،این یکی خوبه ازش حمال بسازیم،هیچ وقت به ادم خوب بها نمیدن پس خوب نباش همش دنبال دعوا بگرد،بزار شوهراتون ببینن باهم سازش نمیکنید بزار اصلا بگن تو بدی،یه مدت میگن بعد یادشون میره اصلا به جهنم،جاری منم میگن بده ولی چون ازش میترسن رو سرشون میزارن ولی من چون ساکتم زیر دست وپام

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
تازه اگ بگم ی عمو هم داره هرشب اینجاس دیگ چی میگی خونشون پارکینگ نداره می‌ترسه ماشینشو دزد بزنه میاد ...

واااای تو خیلی صبرت زیاده...ی فکری بکن...بالاخره شوهرت ی راه نفوذی داره...عشوه و ناز...دعوا...قهر..