2777
2789

سلام دوستان

خواهر من خارج زندگی می‌کنه و امسال بعد دوسال دیدنش. امروز از ناهار دعوتش کردم که شبم با بچه هاش بخوابن و کلی تعریف کنیم و بیدار باشیم. منتها پسر من که چند وقته افتاده رو دور نحسی و لجاجت امشب خیلی اذیت کرد و بچه های اونم نحس کرد و کلی هر سه بچه کلی گریه کردن. البته شروعش از پسر من بود قبول دارم. این وسط خواهرم کلی متلک می‌گفت که این چه وضعیه تربیت بچه است یا می‌گفت بیچاره همسایه هاتون از دست صداهای پسرت یا می‌گفت وای چقدر صداش کلفته... منم ناراحت شدم اما گفتم مهمونه...

حالا بچه ها همه خوابیدن و خواهرم راحت پتو کشید سرش و خوابید

منم خیلی خورد تو ذوقم...

نمیدونم مقصر پسرمه یا خواهرم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین مهمون آسایش میخواد ..مخصوصا که ایشون از شهر و خونه و زندگیش دور هست ..پس بیشتر اذیت هست ..تحملش کم شده .. ناراحت نشو .. 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

خسته بوده بنده خدا خوابیده دختر خواهر منم جدیدا بد اخلاق شده همش غر لجبازی یهو جیغ بنفش میکشه منم برگشتم گفتم این به پسر خالمون رفته اینجوریه ناراحت شد خواهرم بعد برگشت گفت به خودم مربوطه هر اخلاقی داره و فلان و یکم بحث کردیم خونه مامانم بودیم اون زد بیرون منم گفتم از این به بعد کاری به دخترش ندارم نه خوبشو میگم نه بدش و 

چیز عجیبی ندیدم،،،،چقدر حساس هستین؟ مگه باید حتما کسی مقصر باشه؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سر شب گفت بچه ها بخوابن بیدار شیم بشینیم. الان که بهش گفتم گفت میخوام بخوابم

حتنا انقدر تو طول روز باهم گفتید خندیدید یا حرف زدید انرژیش رفته 

حالا ناراحت نشو خواهره دیگه فردا بهش بگو که دیشب منتظر بودم حرف بزنیم. دلخور نشید از هم

چی بگم که سکوت بهتره...
منظورم مقصر اینکه با اوقات تلخی گرفت خوابید

خب از نظر اون بچت کار بدی کرده و اوقاتش تلخ شدخ‌و حوصله برای نگذاشته،،،فردا خودش خوب میشه،،،،بچه واقعا اعصاب نمیزاره برا ادم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خسته بوده بنده خدا خوابیده دختر خواهر منم جدیدا بد اخلاق شده همش غر لجبازی یهو جیغ بنفش میکشه منم بر ...

میدونی مادر داره همه تلاشش و می‌کنه برا بچه اش بعد وقتی نتیجه اش بده و بچه لجباز و بداخلاقه حتی بابت برباد رفتن زحماتشم ناراحته ازونورم اطرافیان میگن خیلی بهش فشار میاد

حتنا انقدر تو طول روز باهم گفتید خندیدید یا حرف زدید انرژیش رفته  حالا ناراحت نشو خواهره دیگه ...

ببین از روزی که اومده خیلی از رفتار بچه من ایراد میگیره منم دیگه داره بهم برمیخوره. البته پسر منم واقعا اذیت کاره

ببین از روزی که اومده خیلی از رفتار بچه من ایراد میگیره منم دیگه داره بهم برمیخوره. البته پسر منم وا ...

احیانا بچه رو پرتوقع و لوس نمیکنید؟ البته حدس زدم با توجه به نوشته هات هرچند بچه اسمش روشه بچه هست و باید شیطنت کنه

حالا میخوای برگرد خونه خودتون که راحت باشه بچه

چی بگم که سکوت بهتره...
میدونی مادر داره همه تلاشش و می‌کنه برا بچه اش بعد وقتی نتیجه اش بده و بچه لجباز و بداخلاقه حتی بابت ...

اره منم نباید میگفتم ولی منم دوسش دارم وقتی بچه تر بود از بغل من جمع نمیشد همین که بچه من اومد اخلاقش عوض شد الان کار به کارش ندارم راحت ترم قبلا مثلا گریه میکرد همه میگفتن چی شده بیا این و بدیم اون و بدیم که ساکت بشه بیشتر صداشو میبرد بالاالان مامانش میگ ولش کنید محل به گریه هاش نمیدیم خودش زود قطع میکنه