2777
2789
عنوان

امپول رمدسیویر

387 بازدید | 18 پست

دوستان من ۸ روزه درگیر کرونام.

امروز رفتم متخصص داخلی سی تی اسکنم و نشون دادم گف ۵درصد ریه ت درگیر شده

۵تا امپول رمدسیویر نوشت واسم

اما الان ک در موردش تحقیق کردم گفته بودن واسه درگیری های ریه ی حداقل ۱۵،۲۰ ب بالا میدن

حالا نمیدونم بزنم یا ن

آخه میگن عوارض داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دکتر بهتر میدونه یا ماها به نظرت

جان مادرجانِ جانِ مادردلبندم,نمیدانی درون سینه ام چه آتشی برپاست,به کدامین حکم من درون آتشی سوزنده افتادم.حال من با دیدن دانه های اشکت که روی گونه های سرخت می لغزد به جنون میرسد.نکند گریه کنی زندگیه من.الان 7سال هست که دیدن روی ماهت ارزوی شبانه روزم شده میدانم دور از من حال تو پریشان است و بدان حال من هم خراب .....انگار از درون سینه ام جگرم را، تکه وجودم را برده اند ..بیا جان مادر بگذار دل سیر در آغوش بگیرمت بدون هیچ ترسی از اینکه مبادا به من پشت کنی ومرا نخواهی ومن  بترسم از گذشته ام جانکم ، عمر مادر همیشه بخند غمگین نباش .اروزیم همیشه خندیدن توست.کاش بگذرد این روزهای تلخ ، زودتر برسد روزی که تا ابد بدون کوچکترین غمی کنارم روچشمانم باشی نازنین پسرکم دلتنگی تاب وتوانم رابریده وراهی ندارم جز انتظار .کاش زنده بمانم وخوشبختیت را ببینم ونگاه پر از شوقت را تماشاگر باشم ...کاش🙏😢

بهتره با متخصص عفونی مشورت کنی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عفونت ريه اينجوره كه صبح دوباره اسكن كني يه دفعه ميبيني پنجاه درصد درگير شده  جهت اطلاع گفتم

دقبقا.این خانم درست میگن حرف دکترت رو گوش کن.اینجا کسی پزشک نیست که مشورت میکنی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

برو بزن روز هشتمی تازه احتمالش هست بالا بره بعد همین هم جواب نده ‌. دست دست نکن شوهر من در عرض یک ساعت اکسیژنش ده تا کم شد. درسته که عوارض داره ولی با دارو کنترلش میکنن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خودت خوب شدی؟ روز چندم مریضیت هستی؟

من ۳ ماه پیش گرفتم

۷ بار دکتر رفتم و سرم و انواع تقویتی ها و امپول های مسکن

۱۴ روز جون دادم

ولی با وجود حالت تهوع و بیزاری از غذا مثل تراکتور خوردم 

😐😐😐

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791