2777
2789

ای خدا 

من خودم کرونا دارم الان روز ۶ هست امشب بابام تب و لرز کرده شدید

تب ۳۹

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا به مردم واکسن آشغال زدین

بابام سینوفارم گرفته

الان کروناست خطزناکه 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

کرونا رو که میگیرن ولی مثل سرماخوردگی یا آنفلوآنزا رد میکنن، واکسن باعث نمیشه که کرونا نگیریم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

کرونا رو که میگیرن ولی مثل سرماخوردگی یا آنفلوآنزا رد میکنن، واکسن باعث نمیشه که کرونا نگیریم

خطرناک نیست به ریه بزنه

قرار نيست واكسن از كرونا جلوگيرى كنه. كرونا ممكنه بگيرن ولى احتمال اينكه شديد بشه كمه. واكسن جلوى مرگ و مير  رو تاحد زيادى ميگيره. الان هم نگران نباش بابات حالشون خوب ميشه ان شاالله.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

خداکنه آخه اون واسه واکسن معتبره

خطرناک نیست به ریه بزنه

نه ولی دکتر برید قرص و دارو بده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️