2777
2789
عنوان

قلب بچههاتون هفته چندم تشکیل شد ؟

1831 بازدید | 17 پست

هفته چندم صدای قلب بچه تون شنیدین؟

یسوال دیگ من موقع تخمک گذاریم اقدام نکردیم یکی دوهفته بعدش بود اقدام کردم ک بدون جلوگیری فهمیدم حاملم الان باید از اونموقع من حساب کنم دیگ ؟

نگید 

7

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم دکترم هم تجربم بهمدنشون داد

قلب جنین از 6 هفته سونو معمولی نشون میده و واژینال 5 هفته اما بهتره سونو قلب 10 هفته انجام بشه چون تا قبل اون اگر هم قلب داشته باشه شاید از کار بیفته.. برای اطمینان همون 9-10 هفته پیشنهاد میشه... 

هم دکترم هم تجربم بهمدنشون داد قلب جنین از 6 هفته سونو معمولی نشون میده و واژینال 5 هفته اما بهتره ...

من تو ۶ هفته و ۶ روز سونو واژینال شدم گفت سن بارداری ۵ هفته و ۶روز ضربان قلب رویت نشد یعنی پوچه؟

من تو ۶ هفته و ۶ روز سونو واژینال شدم گفت سن بارداری ۵ هفته و ۶روز ضربان قلب رویت نشد یعنی پوچه؟

معمولا تو 5 هفته سونو واژینال باید نشون بده، اما مورد تو همین سایت بوده که سن بارداری کمتر بوده و در 2 هفته بعد جنین قلب داشته.. عزیزم پوچ با بدون ضربان قلب فرق میکنه.. شما ساک و کیسه زرده تو سونوت دیده شده یا نه؟؟ 

تو تاپیکام هسش سونوم لطف میکنی بخونی

عزیزم سونوتو ک پیدا نکردم ولی اینجوری ک خودت گفتی هم رویان هست هم ساکش هم کیسه زردش یعنی پوچ نیست..آز بتات چه طور بود؟؟ برای قلبش تنها راهش اینه ک صبر کنی تا 2 هفته دگ بری.. برای من که بدون قلب بود و تا 12 هفته صبر کردم برای سقطش از بتامم از اول پایین بود و دکترم ازهمون اول میگف احتمالا مشکلی هست.. ولی 3 ماه بعدش باردار شدم و 10 هفته رفتم برا قلبش و خداراشکر مشکلی نبود.. 

عزیزم سونوتو ک پیدا نکردم ولی اینجوری ک خودت گفتی هم رویان هست هم ساکش هم کیسه زردش یعنی پوچ نیست..آ ...

۵روز بعد ازموعد ۷۳۳۳بود آز دادم

دوشنبه نوبت دارم واسه سونو مجدد

عزیزم اون بارداریت ک سقط شد علائم نداش؟