2777
2789
عنوان

قلب بچههاتون هفته چندم تشکیل شد ؟

1831 بازدید | 17 پست

هفته چندم صدای قلب بچه تون شنیدین؟

یسوال دیگ من موقع تخمک گذاریم اقدام نکردیم یکی دوهفته بعدش بود اقدام کردم ک بدون جلوگیری فهمیدم حاملم الان باید از اونموقع من حساب کنم دیگ ؟

نگید 

7

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم دکترم هم تجربم بهمدنشون داد

قلب جنین از 6 هفته سونو معمولی نشون میده و واژینال 5 هفته اما بهتره سونو قلب 10 هفته انجام بشه چون تا قبل اون اگر هم قلب داشته باشه شاید از کار بیفته.. برای اطمینان همون 9-10 هفته پیشنهاد میشه... 

هم دکترم هم تجربم بهمدنشون داد قلب جنین از 6 هفته سونو معمولی نشون میده و واژینال 5 هفته اما بهتره ...

من تو ۶ هفته و ۶ روز سونو واژینال شدم گفت سن بارداری ۵ هفته و ۶روز ضربان قلب رویت نشد یعنی پوچه؟

من تو ۶ هفته و ۶ روز سونو واژینال شدم گفت سن بارداری ۵ هفته و ۶روز ضربان قلب رویت نشد یعنی پوچه؟

معمولا تو 5 هفته سونو واژینال باید نشون بده، اما مورد تو همین سایت بوده که سن بارداری کمتر بوده و در 2 هفته بعد جنین قلب داشته.. عزیزم پوچ با بدون ضربان قلب فرق میکنه.. شما ساک و کیسه زرده تو سونوت دیده شده یا نه؟؟ 

تو تاپیکام هسش سونوم لطف میکنی بخونی

عزیزم سونوتو ک پیدا نکردم ولی اینجوری ک خودت گفتی هم رویان هست هم ساکش هم کیسه زردش یعنی پوچ نیست..آز بتات چه طور بود؟؟ برای قلبش تنها راهش اینه ک صبر کنی تا 2 هفته دگ بری.. برای من که بدون قلب بود و تا 12 هفته صبر کردم برای سقطش از بتامم از اول پایین بود و دکترم ازهمون اول میگف احتمالا مشکلی هست.. ولی 3 ماه بعدش باردار شدم و 10 هفته رفتم برا قلبش و خداراشکر مشکلی نبود.. 

عزیزم سونوتو ک پیدا نکردم ولی اینجوری ک خودت گفتی هم رویان هست هم ساکش هم کیسه زردش یعنی پوچ نیست..آ ...

۵روز بعد ازموعد ۷۳۳۳بود آز دادم

دوشنبه نوبت دارم واسه سونو مجدد

عزیزم اون بارداریت ک سقط شد علائم نداش؟