2777
2789
عنوان

تاثیر گل و گیاه بر روحیه [کرونا]

81 بازدید | 14 پست

همیطور که الان همتون میدونید اکثر شهرا وضعیت قرمزه

و هر کلینیکی ک بریم پر از بیماران کرونایی هستن و باید قرنطینه بشیم ....

چه خوبه تو اینروزا روحیه خودمون رو نبازیم با گل های زیبا و سبزمون خودمون رو اروم کنیم و ب خودمون امید بدیم مگه نه!!!! موافقین؟

منم عاشق گل و گیام زیاد داریم 

ی درختم خودم کاشتم خیلی دوسش دارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلای شما رو دیدم 😍😍

قربونت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

بللللههه منم عاشق گل و گیاهممم از وقتی کرونا اومده گلام بیشتر شدن هی گیاه میخرم    

منم😍وقتی بهشون با ابپاش اب میدی واقعا لذت داره  بوی گل و خاکش ادمو دیونه میکنه

والا زیاد بهش اب نمیدم هفته ای یبار جاشم گرمه..خوزستانیم کلا هوامون خیلی سرد نیست...زود گلدونش خشک م ...

عزیزم منم خوزستانیم . زیر نور بزارش اگ خاکش کمه خاک بزار تو گلدون  من گل پیتوسم اینجور بود  خاکشو اضاف کردم بهتر شد

عزیزم منم خوزستانیم . زیر نور بزارش اگ خاکش کمه خاک بزار تو گلدون  من گل پیتوسم اینجور بود &nbs ...

تو گلخونه ست نور میگیره

خاکم ریختم براش

کود هم میدم بهش

ولی نمیدونم چرا بازم برگای زیرش دارن زرد میشن:(

الهی چه درختی کاشتی

بالنگ

2790
2778
2791
2779
2792