2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 85 پست
شما چند سالتونه؟ چرا فراموشش نکردین؟

24 سالمہ

الانم با اینکہ کسی دیگہ توی زندگیمہ اما چون ھمہ چیز تمام بود و من مجبور بہ جدایی بودم

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
وااای دمت گرم🤣🤣

والا جلو ضررو از هرجا بگیری منفعته دیدم تو چهار روز اونجوری خر شدم بعد ها میخوام چیکار کنم براش😐😂😂

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به هر حال هیچوقت فراموش نمیشه فقط کمرنگ میشه من شکستی نداشتم خیلی مسالمت امیز جدا شدیم ولی چون به هر ترتیب یک دوستی خیلی قوی بینمون هنوز هست ، گاهی ته دل آدم آروم نمیگیره  

کی تموم میشه این دلتنگی؟ روز عقد ایخدا دوساعت مونده بود زنش بشم همچی بهم خورد😢😢😢😭😭😭😭

چرا به هم خورد 

البته اگه دوست داری بگو

متأسفم

آدما‌نمیدونن‌چجوری‌میتونن‌با‌کوچیک‌ترین‌حرفاشون چه‌حال‌بدی‌بهت‌وارد‌کنن(:
چرا به هم خورد  البته اگه دوست داری بگو متأسفم

یهو پشیمون شد! قد براش مهم بود! انگار نتونست کنار بیاد. یعنی اخلاق ایمان ادب متانت خانواده همه ی اینا کشک! همهههه ی معیارهاشو داشتم خیلی سختگیر بود . اونوقت این شد 

شاید قسمت اینجوری بوده چه میشه کرد همیشه زندگی اونجوری که ما می‌خوایم پیش نمیره

فقط برا ما باید اینجوری باشه! اصلا زندگی برای بعضیا جریان نداره همش یه نفسی ک میاد و میره  نه تنوعی نه عشقی نه ذوق و شوقی