2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 85 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون متوسط بود ۱۷۶،۱۷۵. منم ۱۵۵ اینا

خوب قدت اصلا مشکلی نداره .کی میگه به خاطر قدت بوده خودش؟لیاقتشو نداشته ول کن.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
مگه قدت چنده

خودمم از قد و هیکلم راضی نیستم. ولی خب گفتم بخاطر اخلاقم حتما بعد ۶ ماه اشنایی و شناخت قد براش بی اهمیت میشه، تعربف نمیکنم ولی خلقیاتم واقعا خاص بود اونم این میدت شیفته اخلاقم شد

اون متوسط بود ۱۷۶،۱۷۵. منم ۱۵۵ اینا

وا قدتون که بهم میخوره

ولی واقعا جای تو بودم تو روی همچین آدمی نگاهم نمی‌کردم خوب شد بهم خورد این الان آنقدر کوته فکره فردا چجوری میخواد با مشکلای بزرگتر کنار بیاد

خوب قدت اصلا مشکلی نداره .کی میگه به خاطر قدت بوده خودش؟لیاقتشو نداشته ول کن.

اره خودش گفت! گفت هیکل رو میشه درست کرد ولی قد 😢😢😔همش میگم کاش یه ۳ سانت بلندتر بودم الان سرنوشتم عوض شده بود

اره خودش گفت! گفت هیکل رو میشه درست کرد ولی قد 😢😢😔همش میگم کاش یه ۳ سانت بلندتر بودم الان سرنوشتم ...

ول کن اون بهانه آورده فقط ساده نباش ن که خودش قد رعنا داشته!!!قدت خیلی هم خوبه اعتماد به نفس داشته باش.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
ول کن اون بهانه آورده فقط ساده نباش ن که خودش قد رعنا داشته!!!قدت خیلی هم خوبه اعتماد به نفس داشته ب ...

نه واقعا حرف خودش بود،بهونه میدونم نبود،اخه از یه استان دیگه با کلی خرید و تدارکات بیای برای عقد،بهونه نبود حرف دلش بود

من کنارش تا شونش میشدم

خب  دیگه خیلی هم مناسب هم بودین باز خودش قد بلند بود یه چیزی اخه آدم انقد پررو انقد ناراحت میشم این حرف هارو میشنوم.