2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 85 پست
خوشبحالت  من هر چی میکشم از این زبونمه به منم یاد بده  چجوری اخلاقت خوبه

توی ماشین ک داشت میگفت کنسل بشه  و این حرفا رو زد، من سکوت بودم هی میگفتم نمیدونم. گفت یه توپ و تشر بزن یه داد بزن . گفت چجوری اینقدر ارومی چجوری اینقدر مهربونی؟!😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه واقعا حرف خودش بود،بهونه میدونم نبود،اخه از یه استان دیگه با کلی خرید و تدارکات بیای برای عقد،بهو ...

خب مگه از اول قد شما رو ندیده بود از اول چشماشو باز میکرد بعد ۶ ماه فهمید قدتون کوتاهه!

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
توی ماشین ک داشت میگفت کنسل بشه  و این حرفا رو زد، من سکوت بودم هی میگفتم نمیدونم. گفت یه توپ و ...

قدر خودتو بدون فقط همین

من یکم مغرورم از روی همین مغرور بازیام کسی که عاشقم بود رو از دست دادم باز هنوزم ادم نشدم

خب مگه از اول قد شما رو ندیده بود از اول چشماشو باز میکرد بعد ۶ ماه فهمید قدتون کوتاهه!

هععی، هی میگفت باید شناخت و اشنایی باشه و سنتی نمیخاد اردواج کنه، خ سختگیر بود  اینم از شناختی ک از اخلاقم بدست اورد ، ب مادرش میگفت من دختری ام ک میتونه یه عمر کنارم ارامش داشته باشه

خیلی چاق و چارشونه بود،اگه لاغر بود ریزه میزه میشد

بازم لیاقت شما رو نداشته هیچی تو دنیا به اخلاق خوب و ایمان نمیرسه که شما این هارو دارین درسته؟

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
قدر خودتو بدون فقط همین من یکم مغرورم از روی همین مغرور بازیام کسی که عاشقم بود رو از دست دادم باز ...

کسیکه بخاد بره میره، من ک اونهمه احترام گذاشتم اون همه کوتاه اومدم اخرش گفت بقول خواهرم پرروم کردی مغرورم کردی، میگفت خاهرش گفت اگ مریم برات ناز میکرد ب دست و پاش می افتادی!

هععی، هی میگفت باید شناخت و اشنایی باشه و سنتی نمیخاد اردواج کنه، خ سختگیر بود  اینم از شناختی ...

خوب پس چی شد رفت فک کنم البته به نظر من یکی دیگه رو پیدا کرده این طور آدمی هم به درد نمیخوره کسی که هر لحظه تصمیمش عوض بشه مرد اونی که یه تصمیم بگیره پا تصمیمشم وایسه.

خوب پس چی شد رفت فک کنم البته به نظر من یکی دیگه رو پیدا کرده این طور آدمی هم به درد نمیخوره کسی که ...

نه کسی پیدا نکرد اینو مطمئن بودم، وگرنه این همه راه تا پای عقد نمیاد که  ، خب قبلش میگفت بهم بزنیم

قدر خودتو بدون فقط همین من یکم مغرورم از روی همین مغرور بازیام کسی که عاشقم بود رو از دست دادم باز ...

وا منم مغرورم فقط با اونی که میگه دوست دارم اینطور میشم بقیه روزا یه ادم بیچارم ولی اگه یکی بگه دوست دارم نمیدونم چرا سرم گیج میره جفتک میندازم😅😅😅خاک تو سرم.

نه کسی پیدا نکرد اینو مطمئن بودم، وگرنه این همه راه تا پای عقد نمیاد که  ، خب قبلش میگفت بهم بز ...

ناراحت نباش قسمت نبود از کجا معلوم شاید خدا بهتون لطف کرده که رفته ایشالا یه خواستگار مناسب براتون پیدا میشه.