2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا منم مغرورم فقط با اونی که میگه دوست دارم اینطور میشم بقیه روزا یه ادم بیچارم ولی اگه یکی بگه دوست ...

همین دیگه طرفو میدم اصلا نگاهشم نمی‌کردم مستقیم از کنارش رد میشدم  با اینکه همدیگه رو می‌شناختیم  

حالا نگم برات😂

همه ی معیارهامو داشت😔😔

منم عاشق یکی شدم که تو ظاهر همه معیارهامو داشت به نظرم ولی خریت کرد احمق .عشق باعث شده که فکر کنید همه معیار هاتونو داره اگه باهاش زندگی میکردین میفهمیدین هیچی نبوده.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
واقعا روز عقد نباید اینو می‌گفت ولی تو بهش چیزی نگفتی یا خانوادت

نه بابا اصلا ببین خیییلی خانوادم اهل احترام گذاشتن هستن.خصوصا پدر مادرم، میگم حتا لحظه اخرا بهم گفت ادبت شخصیتت معرفتت کسی مثل تو نیست. هردختری بود شاید دریده بازی میکرد توهین میکرد فحشش میداد

از لحاظ ظاهر بد نیستم ازم خوشش اومده بود سعی میکرد توجهم جلب کنه ولی من با اینکه دوسش داشتم بهش بی م ...

منم دقیقااا عین شما چند ساله یه نفرو دوست دارم ولی تا حدودی هم متوجه شدم که منو دوست داره ولی نمیدونم چمه که گاهی اوقات خیلی بی محلی میکنم یعنی مثلا اصلا بهش نگاه نمی‌کنم یا تا میاد جایی من از اونجا میرم

تو این چند ساله هنوز چیزی بهم نگفته نمیدونم چرا یعنی میشه بخاطر سرد بودن من باشه؟؟

همین دیگه طرفو میدم اصلا نگاهشم نمی‌کردم مستقیم از کنارش رد میشدم  با اینکه همدیگه رو می‌شناختی ...

منم عین خودتم تازه من یه ناز وعشوهی هم میکردم.🤣🤣

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
نمیدونم ولی حسرتش روی دلم موند

انشا الله یکی میاد همه این خاطرات تلخ از بین میره اینم بگم قبل عقد به کسی به غیر از خانواده چیزی نگین بعد که عقد کردین به فامیل اعلام کنید.