2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

126 بازدید | 11 پست

بنظرتون سینوفارم بهتره یا برکت مادرم میخواد بزنه

خواهشا بدون تعصب بگین حرفای سیاسیم نزنید تاپیک بترکه🙏🏻🌸🌹

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

مگه میشه انتخاب کرد

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامان بابا خواهرم سینوفارم زدن

فقط ی چیزی شنیدم نمی‌دونم راسته یا نه میگن طولانی مدت عوارضش معلوم میشه و...منو خیلی ترسوند 

میگن کسایی ک زدن مخصوصا مردا بیشتر مبتلا میشن

نریزید سرم فقط نگرانم همین

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
میگن برکت بهتره  سینوفارمم خوبه ولی بعد واکسن حالو خیلی بد میکنه

ولی من شنیدم سینوفارم اصلا عوارضش خیلی کمه هاا 

هرکی اطراف ما زده اصلا عوارض نداره

آسترازانکا عوارض داره زیاد

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
مامان بابا خواهرم سینوفارم زدن فقط ی چیزی شنیدم نمی‌دونم راسته یا نه میگن طولانی مدت عوارضش معلوم م ...

ینی اونایی ک سینو بزنن کرونا بیشتر میگیرن؟

ینی اونایی ک سینو بزنن کرونا بیشتر میگیرن؟

نه عشقم کلا واکسن 

ب نظر خودمم مسخرس و ربطی ندارع 

ولی چون نگرانم خیلی میترسم 

کاش زودتر این بلا تموم بشه 

سینوفارم بهتره فکر کنم 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
ولی من شنیدم سینوفارم اصلا عوارضش خیلی کمه هاا  هرکی اطراف ما زده اصلا عوارض نداره آسترازانکا ...

والا پسرعموی من تربیت معلم میخونه واکسن زدن بهشون

یکی از دوستاش که سینوفارم زده شبش تب کرده بردنش سرم زده

باز ادم نمیتونه مطمئن باشه 🤦‍♀️

نه عشقم کلا واکسن  ب نظر خودمم مسخرس و ربطی ندارع  ولی چون نگرانم خیلی میترسم  کاش ...

اهان ممنون گلم

سلام عزیزم

برکت هیچ تاییدیه از هیج سازمان و نهاد معتبر مثل بهداشت جهانی نداره

من باشم تحت هیچ شرایطی حاضر نیستم برکت بزنم

تنها واکسن ایرانی که می تونه بسیار موثر و با ایمنی بالا باشه واکسن اسپایکوژن هست که البته هنوز تایید بهداشت جهانی را نگرفته ولی به محض اینکه بگیره بهترین واکسن موجود میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز