2777
2789
عنوان

میتونم به اپارتمان عادت کنم ؟😥

164 بازدید | 11 پست

بچه ها قراره برم شهر دیگه واسه کار اونجام بادوستم یه خونه کوچیک اپارتمانی میخواد بگیره که هی رفت وامد نکنیم چون راه دوره کار منم تابحال خونه اپارتمانی زندگی نکردم راستش بنظرتون خیلی دلگیر میشه اپارتمان ؟عادت میشه کرد 

خدایا داده ونداده ات راشکر

با اجازه استارتر 

سلام

بیاید یه ختم قرآن هدیه کنیم به امام زمان ( عج) 

جزء های ۳۰ ، ۲۹ ، ۲۸ ، ۲۷ ، ۲۶ ، ۲۰ ، ۲ ،۳ ، ۱ ، ۴ ، ۵ ، ۶ ، ۱۲ ،۱۸ ، ۱۷ برداشته شده لطفا از جز های باقی مانده ( به غیر از جزء های ذکر شده در بالا ) انتخاب کنید 

ممنون🙏

هر جزء که برداشتید داخل تاپیک اعلام کنید.

در نظر داشته باشید که این ختم قرآن فقط و فقط به نیت هدیه به آقا امام زمان هست و نزدیک شدن ظهور ایشان.

موفق باشید.

انشاالله که حاجت روا شید🙏

هر جز که بردارید تا روز جمعه وقت داره😊🙏

سلام    لطفا برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست❤🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره.

من که بعده ازدواج آپارتمان نشین شدم. افسردگی هم دارم گمونم یکی از علتاش همینه که همش در و دیوار رو میبینم. 😔

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

انقد بدمیگن ازخونه های اپارتمانی که دلگیره وفلانه منم ناراحتم که نکنه بد باشه واقعا 

ن بابا من ک خیلی راضیم  خونمون کوچیکه ولی از پنجره کلی فضای سبز و کوه ها معلومه نور گیر خوبی ام داره 

خونه پدریم ویلایی بود ۲۵۰ متر 

تاهل اپارتمان ۸۰ متر  اوکی هستم چند ماه اول فقط سخت بود الان به این خونه عادت کردم جمع و جوره زود مرتب میشه میرم خونه مادرم الان هلاک میشم

عزیزم

اگه پنجره هات قدی باشه وویو خوبی داشته باشی ،از خونه ویلایی دلبازتره

من خونه مادرم ۳۳۰ متره با یه حیاط بزرگ وسرسبز(خیلی به حیاط وباغچه میرسن)

ولی آپارنمان خودمون رو ترجیح میدم.

ضمنا اگه پولشو دارین آپارتمانی بگیرین که toof gardenداشته باشه