2777
2789

با اجازه استارتر 

سلام

بیاید یه ختم قرآن هدیه کنیم به امام زمان ( عج) 

جزء های ۳۰ ، ۲۹ ، ۲۸ ، ۲۷ ، ۲۶ ، ۲۰ ، ۲ ،۳ ، ۱ ، ۴ ، ۵ ، ۶ ، ۱۲ ،۱۸ ، ۱۷ برداشته شده لطفا از جز های باقی مانده ( به غیر از جزء های ذکر شده در بالا ) انتخاب کنید 

ممنون🙏

هر جزء که برداشتید داخل تاپیک اعلام کنید.

در نظر داشته باشید که این ختم قرآن فقط و فقط به نیت هدیه به آقا امام زمان هست و نزدیک شدن ظهور ایشان.

موفق باشید.

انشاالله که حاجت روا شید🙏

هر جز که بردارید تا روز جمعه وقت داره😊🙏

سلام    لطفا برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست❤🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستور خیارشور رو برید بلدید که؟ 

فقط در اخرین مرحله زاج سفید یکی دوحبه اضاف کنید 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

بیرونیا با سرکه ددست میکنن نه آب نمک. 

شما هم با سرکه درست کن داخلش گلپر و فلفل سیر و سبزی نعطر بریز چندتا نخود بنداز بزار توی قابلمه اب حدود ۱۵ دقیقه بجوشه تا کنسرو بشه بعد بزار تو یخچال. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اااا مرسی عزیزم

خیارهات تازه باشه ترد باشه کوچیک باشه

نخود گلپر زاج که دوستان گفتن سبزی خشک معطر یا ترخون و شوید تازه سیر و فلفل تند داشته باش.خیارهات رو بچین تو شیشه با بقیه چاشنی ها

سرکه و نمک بریز تو هر شیشه دوقاشق نمک بریز. 

اگه دوست داری میتونی بزاری تو قابلمه اب تا باهم جوش بیاد ۱۵ دقیقه بجوشه بعد بزاری کنار برای مصرف آماده اس. 

من چسب ۵ سانتی میزنم رو درش که کیپ بشه و هوا نکشه بعد دو روز میزارم تو کابینت و یکهفته تو یخچال اماده اس‌ 

خیارشور در معرض نور باشه سفید میشه. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اصلا هیچی بلد نیستم از درست کردنش

خیار و ترخون رو بشور و صبربده کاملا خشک بشه پوست خیار فقط زدگی یا خراش نداشته باشه فقط با خلال رو خیار سوراخ سوراخ ایجاد کن باعث میشع پوک نشه خیارت

اب و سرکه و نمک رو بریز تو قابلمه بذار جوش بیاد 

خیار رو تو ظرف مورد نظر بچین سبزی هم بذار لاب لاش بعد اب و سرکه و نمک ک کمی خنک شده رو اضاف کن بهش و زاج رو هم بنداز توش و در ظرف رو محکم ببند

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

ما ازخیارشورهای بیرونی بدمون میاد مامانم میزاره خیلی تردوخوشمزه میشه اینارومیریزه

ترخون نعنا جعفری  برگ مو  نعنا کم باشه  اگه خیارشور بیرونی دوس داری به جای جعفری شوید بزن

سیرفراوان  فلفل تندفراوان  کمی سرکه درحد دو سه قاشق واسه ۳_۴کیلو خیار  

سنگ نمک هم از روزقبل خردکن بریز توآب تاحل شه چون اون جوری اندازش رونمیدونی 

وااای مرسی

راستی وقتی خیارشور میزاری چندروزبعد محتویات دبه روخالی کن تویه تشت بزرگ ببین چی کم وکسری داره شاید نمکش یا فلفلش کم باشه بعد خراب شه نگاه کن اگه خوب بود دوباره خالی کن توظرفش 

اگه میخوای خیارشورت خوب بمونه تویه ظرف بریزکه درش محکم باشه هوانکشه تویخچال هم نگه داردیرترمیرسه ولی خوب میمونه