2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیدونی حرف نرن ما اصلا تبلیغ نمیکنیم به ما چه شما از رول و کیرول نمیدونید

ساعت خواب .😁

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خب مشکل ما نیست از کیرول و رول نمیدونی مشکلی داری نخون مگه مجبورت کردیم

چ بد دهن!!!

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
اره من رول پلیرم خودمم گپ رول دارم  رولامم بوی هستن اگه میخوای توضیح بدم

های ، گودی ؟ ؛ تازه وارد کیرول شدم و واقعا نیاز به یه نفر مثل تو دارم که کمکم کنه :)

ریل گرلم و رولم Ricky از گروه ZB1 عه

واقعا به کمکت نیاز دارم :))

آیدیم داخل سروش : @RickyZB1

فکر کنم دهه هشتادیه کلا بعضی ده هشتادیا یه جوری حرف میزنن آدم فکر میکنه دارن با یه زبان دیگه حرف میز ...

بابا تو رو خدا اسم دهه رو خراب نکنین 

اینا واسه خود ما هم غریبه ان

اصن خوندمش کپ کردم این چی میگههه🤣

یا من اشتباهی افتادم تو این دهه یا هم اینا اشتباهی اومدن تو دهه ما

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

تاپیک مال سه سال پیش باز بروزرسانی شده... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز