2777
2789

ماانسان هاتعریف میشیم وبه وجودمیاییم دراثرارتباط.رابطه ام دوحالت داره یالذت داره یادردداره.اگر من به دلیل شرایط به وجودآمده یااتفاقاتی که درکودکی رخ داده به این نتیجه رسیدم که من خوب نیستم وکارای بد میکنم ودیگران هم خوب نیستن وکارای بدمیکنن ونتیجه ی هرگفتگو ورفت وآمد آخرش یه چیزبدیه . بنابراین نمیتونم ارتباط برقرار کنم و یادرجمع نظرموبدم.عیب اول اینه که شماخودتونوبدمیدونید وگرنه نظرتونوبدید شماچه خطری یاعیبی داره ؟فکرمیکنید شاید تاییدتون نکنن؟ یاحرفتونوتحویل نگیرن؟خب نگیرن!مگه مردم حرف خداوپیامبر رو تحویل گرفتن؟شماچرا بهتون برمیخوره

حرف ونظرات مردم چه بسا درست! به ماچه ارتباطی داره

مگه مااومدیم توی این دنیاکه مردم تاییدمون کنن اونوقت که ماازپادرمیاییم که..بنابراین من یه عقیده ای دارم که شماباهاش مخالفی باشه !

منی که توعمرم تمام تلاشموکردم که بهترین کاروبکنم شمامیتونی بهم بگی توبدی؟!شمایی که توکل زندگیتون سعی کردید به بهترین نحوممکن حرفتونوبزنید  کسیو اذیت نکنید  شماآدم بدی هستید؟پس تعریف آدم خوب چیه؟

شمایی که مدام برای مشکل اعتماد به نفست  یابرای  مشکل درارتباط رفتی پیش روانشناس اون باید یه چیز روبه تومیگفت که شمابپزیری خوبی وبرمبنای اون عمل میکنی..

شمارفتی تویه مهمونی نظرتودادی مردم قبول نکردن که نکردن حتی بهتون خندیدن که خندیدن  چ خوب باعث خوشحالیشون شدی. شما دارید  فارسی حرف میزنید بهترازاین میتونید حرف بزنید؟حتما!اما شما همینوبلدید...

شما کاردرست وخوبتون روانجام بدید شماکه نیومدید تواین دنیاتایید دیگران روبگیرید ازنظرعلمی میگن روزی که شمابخایید تایید دیگران روبگیرید مثل اینه که یه بادکنک سوراخ رو هعی بخایید بادکنید بفرستید آسمون نمیشه !

شماروزی که بخایید مردم براتون دست بزنن بالاخره بین دستاشون له میشید ..

دانشمندا طبق تحقیقاتی که انجام دادن متوجه شدن انسان در۹۹ درصد مواقع بهترین کاری روکه باید انجام میده درهمه ی امور پس بپزیرید که بهترین خودتون هستید باخودتون مهربون باشید دوستون دارم  .از دوستان سایت رو هرکدوم که فکرمیکنید این مطلب کمکشون میکنه روتگ کنید واگه مطلب براتون مفید بود یه قلب بنفش بزارید  💜

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7094183/اگرفکرمیکنید-مشکل-اعتماد-به-نفس-ویا-مشکل-درارتباط-بادیگران-دارید-این-مطلب-به-درد

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜