2777
2789
ي پسر با قد من دختر با قد چند يعني بهش ميخوره چون من شنيدم دخترها ميگند قد بلند بهمون احساس امنيت و ...

اقایون کلا تنوع طلبن 

اونی که میخای هم داشته باشی باز برا یه دختر دیگه دلت ضعف میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره هرچی لاغر تر باشیم بلندتر نشون میدیم منم کمی لاغر کردم مامانم میگفت وا چقدر دراز شدی خخ

😂😂دراااز

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
اره عزیزم ❤️🤦🏻‍♀️گودی کمر اینا میاد ،مهره ها فشارمیارن بهم کوتاه ترمیشه قد😞 یه آدمی توفامیل داری ...

ععع منم گودی کمر دارم

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
خخخ اونم اومد تعریف کنه رید به هیکلم 🤣🤣

مامان منم چـون لاغر شدن میگه چیه یه اسکلت شدی استخونات زده بیرون...

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
اره بابا ورزش زیاد کن وقتتو هدر نده ولی با تلاش هات فک کنم ی سه چهار سانت بتونی بگیری 

۴سال والیبال رفتم کلی دکتر و قرص ولی فایده نداشت(البته دختر گفته بود بیشتر از۱۴۰نمیشم ولی باورزش و دارو شدم۱۵۰)

۴سال والیبال رفتم کلی دکتر و قرص ولی فایده نداشت(البته دختر گفته بود بیشتر از۱۴۰نمیشم ولی باورزش و د ...

عه جدی ..‌ من بابام بلنده همه خواهرامم قد بلند من ب مامانم رفتم جا سوییچی شدم ..‌ بذار من از پکیجه استفاده کنم اگ خوب بود ب توام میگم ... خودت ی ماه دیگ یادم بنداز 🤭

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘