خیلی ممنون
دقیقا منم همین طوری بود دیگه
از اول ابتدایی تا دوم دبیرستان فشار بی پولی و ... روم بود
اما تحمل کردم
ابتدایی بودم مامانم افسردگی گرفت
اون سال معدلم داشت افت میکردم اما جمعش کردم
راهنمایی بودم که مدرسه مو عوض کردم اما همچنان در صدر موندم و افت نکردم و نگذاشتم
دیگه این آخری اتفاقی افتاد که شرایط سخت شد و جو خوبی نبود
و طلاق خواهرم هم سال کنکور بهش اضافه شد
دیگه دیدم هم سنم داره میره و هم اگه کاری نکنم مثل داداشم که بالای 30 سالش هست و نمیتونه ازدواج کنه شرایط در آینده برام سخت میشه
حالا ازدواج به کنار ی ماشین و خونه هم اون وقت نمیشه خرید
و درس خوندن هم ذهن آروم میخواد
دیدم اگه ادامه بدم و بخوام سختی قبولی فیزیوتراپی و دندون پزشکی را توی این شرایط به جون بخرم یا افسردگی میگیرم و یا ی مریضی میگیرم و واقعا هم شاید هم افسرده شدم اما چون پیاده روی میکردم و دیگه بیخیال کنکور شدم و میرم بیرون پیاده روی و فست فود میخوردم بهتر شدم و کلا شاد سعی کردم زندگی کنم و کافی شاپ برم و سخت نگیرم به خودم در حدی که سلامتی ام به خطر بیفته و بدنسازی را دوباره شروع کردم و اطلاعاتم را در مورد کاری که میخواستم شروع کنم و بیزینس خودم بردم بالا و 4-5 میلیون هم هزینه آموزش خودم کردم و در کنارش پاره وقت شاگرد فست فودی ام
مثلا همین دانش آموزی که می فرمایید سلامتیش به خطر افتاده و از نظرم ارزشش نداره
همون حقوقی که اون داره من الآن دارم و تازه اولشه و ضرر زیادی دادم تا توی این 2 سال تجربه کسب کنم وگرنه راحت ماهی 10 میلیون درآمد داشتم و تا 1 سال و یا حداکثر 2 سال دیگه هدفم اینه ماهی 10 تومن حداقل درآمدم باشه ( اگه بابای پولدار داشتم که همین کارم هم میتونستم ماهی حداقل 50 میلیون درآمد داشته باشم
قرض کردم از مردم و اشتباهم همین بود اما خب یواش یواش درست میشه
بگذریم
به قول دکترهلاکویی وقتی میشه گفت موفقیت که در راه رسیدن به اون سلامتی را به خطر نندازیم در غیر این صورت باید گفت پیروزی
موفقیت با پیروزی فرق داره
رسیدن به هدف وقتی با از دست دادن سلامتی و یا افسردگی باشه فایده نداره
تازه احتمالش هم بود من بعد از چندسال که دانشگاهم تموم بشه بلافاصله نتونم مطب بزنم و اون زمان نزدیک 30 سالم شده بود و اون زمان از صفر شروع کردن واقعا خییییلی دیره
اما حالا کار کنم و 7 سال دیگه 300 میلیون سپرده داشته باشم ( بدون در نظر گرفتن تورم . ) و ی ماشین در حد پراید و ی حقوق در حد ماهی 10-20 میلیون تومن خیلی بهتره و اون زمان هم سربازی رفتم و هم لیسانس همین رشته را و هم دیگه با خیال راحت میشه برای کنکور بخونم و دست و دلم بازه میتونم برای خودم معلم خصوصی بگیرم اگه جایی اشکال داشتم
چه بسا ازدواج هم کردم خخ و با همسرم با همدیگه میشینیم درس میخونیم و بهم دیگه کمک میکنیم .