2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟ مگه میشع؟

اره واقعا ... استخوان ها تحلیل میره ... حالا ی پکیج سفارش دادم اومده برام از فردا استفاده میکنم میگف تو سه هفته سه سانت اضافه میشم دیگ خدا میدونه 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
اره بابا تازه بعضی جاها میگن بلنده ۱۶۵ ولی کلی متوسط 😉😉

ولی من بلندتر نشون میدم😊😂

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
بالای ۱۷۰ تا ۱۸۰ متوسطه ۱۸۰ به بالا بلنده زیر ۱۷۰ کوتاس واسه آقایون البته ..

ي پسر با قد من دختر با قد چند يعني بهش ميخوره

چون من شنيدم دخترها ميگند قد بلند بهمون احساس امنيت و تكيه گاه بودن ميده

منم آدمي نيستم كه مثلا اگه خودم از ي دختر خوشم اومد براي بدست آوردنش بخوام هركاري بكنم و برام مهمه قبل از اينكه بخوام يكي را نظرش را به خودم جلب كنم ( در آينده ) بدونم ملاك هاش چيه و از چه چيزي خوشش مياد

يعني اگه ديدم قد اون قدري كه براش جذاب بوده شامل حال من نميشه بي خيال اون شخص ميشم

چون از نظرم عشق واقعي يعني آدم با يكي كه واقعا من نظرشه ازدواج كنه و آدم هايي كه ي جور ديگه دلشون ميخواد اما بعدا ميگه حالا همين خوبه و چون فلان ويژگی را داره از اون یکی صرف نظر میکنیم خوشم نمیاد

چون اعتقاد دارم آدم ی بار ازدواج میکنه و ی یک بار زندگی میکنه

به شخصه مجرد بودن را ترجیح میدم

یا با اون دختری که از نظرم جذابه ازدواج کنم و یا اگه یکی نیست الکی اون دختر را وارد زندگیم نمیکنم وقتی ته دلم برای ی مدل دختر دیگه غش میره

این ضعف آدم ها را میرسونه

دستشون به اهدافشون نمیرسه و بعد به کمتر راضی میشند و بعد هنوز به اون هدف فکر میکنم و براشون جذابه

نه بابا😅 تازه قلبش مشخص میشه 😅

اهان😐😄

ان شاءالله تشکیل شده باشه

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

احتمالالاغر و کشیده هستی گلی☺😍

اره 🤗🤗از وقتی بچمم بدنیا اوردم...لاغرشدم بلندتر نشون میدم

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱