2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 32 پست

*کرونا*

مقداری گلاب را روی سیر و زنجبیل❣️ بریزید و بجوشانید کمی عرق نعنا به آن بیفزایید بعد از خنک شدن یک لیوان میل فرمایید شما واکسن کرونا را زدید..💉

خدمتگزار ملت🩺 دکتر مهدی زمانی.

لطفا تامیتوانیدنشردهیدتاعزیزی هم بخواندوانجام دهد به امیدسلامتی وتندرستی برای همه ملت ایران🙏

دوستان گرامی یک نسخه ساده می‌فرستم برای کسانی که تست کرونا شون مثبت هست یک تا دو روز انجام بدهند، بعدش برن آزمایش بدهند جوابش منفی میشود

، بنام خدا، ...🙏🎋

در هر روز سه نوبت ... ...❣️

صبح،ظهر ،شب، یک لیوان آب جوش در قوری بریزید سپس یک عدد لیموی‌عمانی،

یک قاشق ‌مربا خوری پودر زنجبیل و یک قاشق مرباخوری پودر آویشن به آن اضافه کنید و بصورت ده دقیقه مانند دم‌نوش با شعله کم بجوشد سپس میل بفرمایید،احتیاج به صاف کردن ندارد،

در هر وعده به همین ترتیب عمل نمایید، پس از آزمایش و نتیجه تست منفی ما را از دعای خیرتون فراموش نفرمایید 🙏🙏🙏🙏🙏

این نسخه به عنوان صدقه‌جاریه است،

لطفاً دقت بفرمایید این نسخه هیچگونه عوارضی ندارد لطفاً دوستانی که مبتلا هم نیستند جهت پیشگیری استفاده نمایند🌺🙏🎋🤔🎋🙏🌺

🟥 تمام نسخ مجرب و حاصل استخراج از کتب های معتبر و اصیلِ طبی و بر گرفته از برخی کانال های معتبر طبی است 🟥

*کانال واتس آپ* 👇🏻👇🏻

https://chat.whatsapp.com/Eet8z4dUggZItNM0ZOaGCq

*اتصال مستقیم در واتس آپ*

🌸☘️🌸☘️🌸☘️🌸☘️🌸☘️

ممنون , دیگه نمیدم بهش , اخه میگفت زبونم خشک شده قرمز شده , گلوم خشکه , زخم شده , گفتم یکم سردی بخور ...

اگه زبونشون قرمز شده یه ویتامین ب۱۲،یا بکمپلکس ،یا نوربیون تزریق کنین براش.قرص جوشانم براشون بگیرین عالیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب گلاب رنده کن , یه قاشق گلاب بریز بخور , قرص جوشان ویتامین سی نداده بهت؟  اگه گوشت مرغ کباب ...

ن قرص جوشان نداد فقط یه امپولکه دیشب زودم با همون دوتا مدل قرص ودیفن هیدارمین که گف اول قرقره کن بعد بخور

لیموترش که خودم پکوندم از بس خوردم 😀

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘