2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 32 پست
دقیقا سردردت چجوریه ؟؟؟ قسمت سینوسهات درد میکرد یا میگرن؟؟؟

پیشونیم البته الان بهترم بدن دردم کمتر شده ولی یکم هنوز هس گلو درد میکنه انگار سفت شده که اش درست کردم 

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘

سلام...ببین یه تاپیک زدم همین دیروز ما خودمون الان قرنطینه ایم گفتم کارایی ک انجام دادیمو...آب نمک قرقره کن...و اینکه میوه ها میوه های جالیزی مثل هندونه و خربزه و... و انگور و انجیر اصلا نخور 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا خودش ب هممون رحم کنه و همه بیمارا زود شفا پیدا کنن و شما هم همینطور

ممنون روشنک جان الهی امین 

دیشب بااینکه ۱ونیم شب رفتم بیمارستان ولی پر کرونابیی بود همه باید حواسشون جم کنن خیلی بد حال بودن 

پیشونیم البته الان بهترم بدن دردم کمتر شده ولی یکم هنوز هس گلو درد میکنه انگار سفت شده که اش درست کر ...

ان شاءالله بهتر بشی عزیزم 

مدام مایعات بخور

خیلی خیلی زیاد 

حتی آب گرم خالی هم خوبه یه پارچ کنارت باشه هر یکی دوساعت خالیش کن !!!

کنارش از دمنوش و آبلیمو عسل غافل نشی

سلام...ببین یه تاپیک زدم همین دیروز ما خودمون الان قرنطینه ایم گفتم کارایی ک انجام دادیمو...آب نمک ق ...

اب نمک قرقره میکنم 

باشه عزیزم اتفاقا انگور خربزه داشتیم نمیخورم پس 😔

انشالله که شماهم هرچی زودتر سلامتیاتونو بدست بیارید

سیب گلاب رنده کن , یه قاشق گلاب بریز بخور , قرص جوشان ویتامین سی نداده بهت؟ 

اگه گوشت مرغ کباب میکنی روش اب لیمو تازه بریز بخور 

اگه سرفه داری , ۴تخم هم خوبه, 

هندوانه ضرر داره  خانم ها ؟؟؟؟؟

میشه راهنمایی کنین , من به خالم گفتم بخوره , آبشم میگرم میدم بخوره , ضرر داره , ندم ؟

خوانید از دل و جان , دلدارتان خدارا
اب نمک قرقره میکنم  باشه عزیزم اتفاقا انگور خربزه داشتیم نمیخورم پس 😔 انشالله که شماهم هرچی ...

نگران نباش...آب نمک قرقره کن لیوان لیوان دمنوش بخور و سردیجاتو حذف کن...

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

ان شاءالله بهتر بشی عزیزم  مدام مایعات بخور خیلی خیلی زیاد  حتی آب گرم خالی هم خوبه یه ...

ممنون عزیزم الهی آمین 

اره مایعات خیلی خوبه همینجور میخورم چیکار کنم بخدا بد دردیه 

گلی سیب رو کمپوت کن بخور عالیه،آب سیب اسهال میگیری.آش رشته خوبه ولی سوپ بلغور گندم هم گرم و هم انرژی ...

ممنون عزیزم 

فردا سوپ گندم درست میکنم 

سیب گلاب رنده کن , یه قاشق گلاب بریز بخور , قرص جوشان ویتامین سی نداده بهت؟  اگه گوشت مرغ کباب ...

آره خیلی...جزو میوه های جالیزی تحریک کننده س بعلاوه اینکه خیلی طبعش سرده خیلی ضرر داره برا بیماری کرونا،نده دیگ بهشون

هندونه سرد نخورین بهتر

ممنون , دیگه نمیدم بهش , اخه میگفت زبونم خشک شده قرمز شده , گلوم خشکه , زخم شده , گفتم یکم سردی بخوره , که یگید ضرر داره , نمیدم بهش , اتفاقا , یه بطری اب هندوانه هم اماده کرده بودم ببرم براش , 

خوانید از دل و جان , دلدارتان خدارا