2777
2789

چرا روحیتو از دست بدی زود خوب میشی مثل خیلیای دیگه

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم ترین نکته در زمانی که با کرونا درگیر میشی حفظ کردن روحیه و نترسیدن از بیماریه

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

در روز 30 هزار نفر میگیرن فقط 500 تا فوت میشن.بقیه 29500 تا خوب میشن  پس ناامید نباش هفته دیگه ...

خدا کنه خودم ک مشکوکم مادرم داره 

خودمم سوزش گلو دارم

با حرفایی ک شنیدم ت تاپیک هزارتا تلقین ب خودم کردم از دیشب تا حالا

شما درگیر شدی؟

عزیزم بیخیال شما الان بخودت فکر کن.بسلامتیتون انشاءالله به باز گشایی مدارس آنلاین.😄

من ادم استرسی هستم کلا سر هر چیز کوچیکی روحیمو از دست میدم مادرم ۸ روزه قرنطینس

من تا ۷ روز داشتم گریه میکردم 

اصلا از خودم بدم میاد

با حرفایی ک‌ از دهن اونا شنیدم باید هزارتا تلقین ب خودم کنم شما درگیر شدی؟

من نه ولی دوستم کرونا گرفت حالش خیلی بد شد با دارو و استراحت و خوردن مایعات خوب شد

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
من ادم استرسی هستم کلا سر هر چیز کوچیکی روحیمو از دست میدم مادرم ۸ روزه قرنطینس من تا ۷ روز داشتم گ ...

عزیزم منم شوهرم گرفت تو خونه منو بچه ها هم گرفتیم.فقط دمنوش های مختلف مثل بابونه گل بنفشه چهار تخم آویشن و کندر آبلیمو عسل و مایعات گرم فراوان،روزی یدونه سیر رو خام‌گاز بزن بجو،سوپ مقوی بلغور گندم و که توش همه نوع سبزیجاتی باشه،شده دوقاشق هم بخورین اشکال نداره.بخور اگه حال داشتی شده آبجوشم بدی بده اگه حوصله داشتی از روز پنجم یه دوش بگیر هر روز،آب گوشت داشته باش یا آب مرغ،اگه بیحال میشین سرم یا تقویتی حتما تزریق کنین،سیب انبه آناناس ویتامین سی زیادی دارن هر کدوم که دوست داشتی رو تو این چهارده روز بگیر بخورین.مکمل ویتامین سی،دی،و زینک پلاس هر روز یکی بخورین.اگه تونستی نوروبیون بزنین خیلی زود سرحال میشین انشاءالله.با حرفا و فکرای منفی بدنت رو ضعیف نکن.این مریضی یه اعصاب راحت میخواد و یه آرامش درونی.موقعی هم استرس میگرتت یه پروپرانول بخور آروم میشی ولی من سعی میکردم ذکر بگم یا قرآن بخونم.در کل به چشم یه سرماخوردگی ببینش تا زود تموم شه الکی گندش نکن هر اخباری هم بهت استرس میده یا گوش نده یا پاکش کن.انشاءالله که همه مریضا شفا پیدا کنن🙏

خدا کنه خودم ک مشکوکم مادرم داره  خودمم سوزش گلو دارم با حرفایی ک شنیدم ت تاپیک هزارتا تلقین ...

به صورت خفیف.اصلا هم نترسیدم.

تو هم نترس.

برادر بد اخلاق سرماخوردگیه چیزی نیست.فقط غذا خوب بخور.اب نمک قرقره کن به مامان هم برسین.

استراحت زیاد هم یادتون نره