2777
2789
عنوان

لعنت به بعضی از تاپیک ها

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 49 پست

یه عده دکترا اومدن اول به کرونایی ها قرص آرامبخش و اعصاب میدن ادعا کردن کرونا بیماری روان تنیه. برا همین بچه ها خوب میشن چون درکی از وخامت و مرگ و میر و تنش بخاطر اضطراب ندارن

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نگران نباش من گرفتم حتی دارو هم مصرف نکردم ... مامانم یکم اذیت شد و چند روز درگیر شدن فقط هر شب میبردیمش سرم میزد یه ۱۰ روزی اینجوری بود کم کم کم بهتر شد ... سعی کنی اب هویج زیادربخورید دکتر هم برید براتون قرص ویتامین cمینویسن باید بدنتونو تقویت کنید

همکار ما مشکل ریوی حاد داره...از زمان جنگ شیمیایی شده

قبل عید ۷۰ درصد ریه درکیر شد

۳ ماه بیمارستان بستری بود

ودر نهایت الان سالم و سلامت محل کارمونه

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
خب شما بعد چهارده روز برو اگر از شما تست گرفتن منو تگ کن خوشحال میشم🙏

تست که میگیرن بعضیا تا ۲۱ روز هم ناقلن

چون بعضیا مهمان خونشون میاد یا اصلا طرف سرکار باید بره بدون تست نمیشه

من مامانم شاغل بود ولی دیگ نمیزارم بره خیلی تو این ۸ روز گریه کردم

یه عده دکترا اومدن اول به کرونایی ها قرص آرامبخش و اعصاب میدن ادعا کردن کرونا بیماری روان تنیه. برا ...

من ۱۶ سالمه از نظر سنی هنوز بچم امسال میرم دهم 

بچه ک ن 

ولی خب بزرگم نیستم

ولی مثل چی استرس و تلقین میکنم

تست ندادم هنوز مادرم مبتلاس ولی منم میوه و جوشان واب زیاد میخورم

عزیزم نگران نباش من گرفتم حتی دارو هم مصرف نکردم ... مامانم یکم اذیت شد و چند روز درگیر شدن فقط هر ش ...

قرص جوشان ویتامین سی میخورم.ویتامین دی و زینک از دیشب شروع کردم 

روحیتو از دست نده خیلیا خوب شدن فقط استرس نداشته باش و قوی باش تضمینی که خوب میشی💪

ولی بعضی از ادما یه حرفایی میزنن که من دائما در حال تلقینم

البته تست ندادم مامانم ۸ روزه مبتلاس منم رعایت میکنم