حالم خیلی بده آوردنش خونه جالب اینکه من و از خونه بیرون کرد بعد یک هفته اومد دنبال من نمی خواستم برگردم من و برگردون ولی اومدم دیدم هیچی ندارم همه چیز منو ریخته بود بیرون
سلام عزیزم. خیانت از جانب همسر بوده یا دوست پسر. خوب این دو تا مقوله و تاثیرش با هم فرق میکنه. و اینکه روان شناس ها کلا فقط یک سری تئوری در حد پست های انگیزشی اینستاگرام ارائه میدن. باید کسی که روان درمانگر هست حسابی کاربلد باشه. ادم توی این شرایط حسابی احساسش جریحه دار میشه. من خیانت ندیدم ولی کسی که دعا میکرد دوستم داره و من رو به خودش وابسته کرده بود من رو رها کرد. خیی خیلی از لحاظ روحی اسیب دیم به دوتا روانشناس مراجعه کردم با خانواده ام حسابی حرف میزدم ولی تهش فهمیدم کسی که میتونه کمکم کنه خودم هستم. البته باید به خودت زمان بدی چندین ماه میگذره تا با خودت کنار بیای
ما ۵سال باهم زندگی می کنیم ازدواج سفید به اون معنا نه مثل زن و شوهر واقعی باهمون تعصبها ولی جای ثبت ...
حق داری چون احساست جریحه دار شده اونم بعد ۵ سال به خودت زمان بده گریه کن سوگواری کن با خانواده ات و دوستای خوبت حرف بزن و حتما از روان درمانگر کمک بگیر. اوایلش وحشتناکه ولی بعد شش ماه کم کم اوضاع بهتر میشه