2777
2789
عنوان

چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 52 پست
من نگرانم که نکنه میخواد طلاق بده اول میخواد خیالش از مهریه راحت بشه

اصلا ای فکرا رو هم نکنه وقتی همشو ببخشی به یه مشکل بر بخورین راحت میتونه طلاقت بده من نمیدونم رو چه حسابی شما اون لحظه ای حرفو زدی بگو همشو نمی بخشم یه ضمانتی باید براتو جور کنه 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن وقتی میگه محل نزار

یا بگو حالا مگه من میخوام ازت بگیرم

کلا زیاد جدیش نگیر به شوخی رد کن بره

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خیلی ام ادم درستیه بنظر من  چون از اول گفته مهریه ۱۴ تا  حالا اسی گفته میبخشم تو قبول کن ...

ولی الان حتی اون ۱۴ تا رو هم نمیده و همشو ببخشه اینجا یه کم مشکله

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
طلاق بگیرم کجا برم

همون جایی که بودی 

خونه بابات 

واقعا میخای عمرتو پای این مرد بذاری 

مردی که دو ماه از زندگیتون گذشته اینه رفتارش 

وای به حال آینده 

گاهی انگ طلاق بهتر از زندگی سخت با همچین مردایی هست

ولی الان حتی اون ۱۴ تا رو هم نمیده و همشو ببخشه اینجا یه کم مشکله

آرعه واقعاا 

باید اسی ی راه پیدا کنه ک بپیچونه من رفتم تاپیک قبلیشو خوندم ی خورده بدبین شدم

ی صلوات برای سلامتی منو خانوادم  بفرست قربون محبتت❤🧡💛💚💙💜🤎🤍

اسی میدونی من چندتا خواستگار به خاطر مهریه بابام رد کرد🤕 چون من با خودم می گفتم تو اینجور مسائل اصلا و ابدا دخالت نمیکنم مربوط به پدرم هست 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
من که نمیخوام بگیرم

بمحض اینکه ببخشی.فرداش تقاضای طلاق میده . اگر براش مهم نبود دیکه اسم مهرتو ببخش نمیاورد.حالا که اورده  نبخش که طلاقت حتمیه. مگراینکه نبخشی و ببینی نتیجه اش همش وعده وعید میده بهت  که اگر ببخشی من فلان کارو میکنم برات مثلا خوشبختت میکنم ولی اینها دروغه.  البته نباید میگفتی قبول کن بنامت میکنم .  حالا که گفتی  اونم دنبال همینه. ول کن هم نخواهد بود. 

بهش امشب برای طلاق و بخشیدن مهریه بگم؟ 

نههه

اصلاا حرف بخشش مهریه و طلاقو نزن

اگ حرفشو پیش کشید بگوو دست پیشو بگیر 

بگوو چرا این حرفو میزنی بهم اعتماد نداری دوسم نداری

بعدم گریه کن قهر کن کاری کن با مظلوم نمایی ک پشیمون بشه از حرف زدن درباره مهریه

ی صلوات برای سلامتی منو خانوادم  بفرست قربون محبتت❤🧡💛💚💙💜🤎🤍