2777
2789
عنوان

چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 52 پست

اسی جان اسم طلاق آخر بیار اول بهش راه کار بده بگو من الان بیام کل مهریمو ببخشم چه ضمانتی برامن وجود داره چون مهریه یه نوع پشتوانه اس بگو یه پشتوانه میخوام که بتونم راحت ببخشم بگو اگه واسه ای میگی ببخشم که من اون موقع گفتم پس باید ۱۴ تاش بمونه نه همش بره اگه قبول نکرد اون موقع اسم طلاق بیار مهریتم نبخش حتی یه سکه 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته، بهش گفتم چون نمیخام بگیرم ازش ولی اول زندگی چرا اینقدر براش مهمه که من برم محضریش کنم، نکنه ...

بنظرم اون حق داره منم همسرم اول گفت این مهریه. و قبول کن بعد میبرم زیاد میکنم ک منم مثل همسر شما پیگیر شدم 

حتما در اولین فرصت برو باعث میشه اعتمادس ب شما از بین بره و قکر کنه دروغ گفتی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
من همش فکر میکنم از من سیر شده و میخواد طلاقم بده ولی نگرانه بابت مهریه، بهتر نیست خودم بهش پیشنهاد ...

نه اصلا این کارو نکن. به هیچ وجه. یه حرفی زدی بگو میخواستم به دستت بیارم. بگو عاشقتم دوستت دارم. ولی اصلا حرفی از بخشیدن مهریه نزنین. اگر این کار رو کردین تا عمر دارین هر موقع عصباین میشه هر کاری دلش خواست میکنه. شما هنوز همدیگه رو نمیشناسین.

عجله نکنین! لطفا عجله نکنین. بهش بگین اگر میخاوی طلاقم بدی من مهریه ازت نمیگیرم. ولی بخشش مهریه رو فراموش کنین. یه جاهایی بی منطق ممکنه بشه و ایراد بگیره.

الان تا یکسال شما فقط باید همدیگه رو بشناسین و طرز رفتار با همدیگه رو. پس عجول نباشین.

با صبر یاد بگیرین. همدیگه رو بشناسین. اگر هم واقعا اونقدر شناخت پیدا کردین که دیدین نمیشه باهاش زندگی کرد جدا بشین. معطل نکنین که هر چی صبر کنین بدتر میشه. ولی تا یکسال مشکلات همیشه هست چون به خاطر عدم شناخته.

موفق باشین