2777
2789
عنوان

علایم کروناس؟

155 بازدید | 15 پست

بابام واکسن کروناروزده بعداززدن واکسن الان دوروزه تنگی نفس وتب ولرز شدید داره احساس خفگی میکنه به نظرتون کروناس؟الان15روزه واکسن مرحله اولو زده..چکارش کنیم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله احتمال قوی پانزده روز ! زیاد سریع ببرید متخصص عفونی عکس سیتی اسکن بگیر. 

دوز دومم اگه بزنن باز تا سه هفته ایمنی نیس.‌‌ در ضمن دلتا متاسفانه حتی با واکسن هم سرایت میکنه

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲

نمیتونیم همینجوری بگیم آزمایش خون بدین پی سی آر جدیدا الکی منفی نشون میده کیتا فاسد شده

ماسک بزنید تو خونه از طرفی هم واکسن چون از خود ویروس درست شده علایم تب و ارز اینارو بعد از تزریق داره ولی اینکه بعد دوهفته اینجوریه نمیتونم دقیق بگم کروناس یا تب واکسن

چن روز از واوسن گذشته اگ ۴۸ ساعت بعد اینجور شده دیگه عوارض واکسن نیست و کرونا هست سریع به متخصص مراجعه‌کنید ک اگ لازمه سی تی بدن و درمانو شروع کنن تا دیر نشده و میران اکسیژن خون چک شه 

تب علامت خوبی نیس

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
چینی بوده

فامیلای من همه چینی زدن عوارض نداشته. پدر خودمم بیماری زمینه ای دارن خداروشکر دو دوز زدن علائم نداشت. کرونا گلم . ایشالا بلا به دور فقط فردا حتما بب ید متخصص داخلی عفونی. سیتی بنویسه یا بیمارستان ببرین

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲
نمیتونیم همینجوری بگیم آزمایش خون بدین پی سی آر جدیدا الکی منفی نشون میده کیتا فاسد شده ماسک ب ...

ب نظرت دفترچه بیمه سلامت هزینشو میده؟بیمارستان کمکمون میکنه؟دفترچمون بیمه سلامته. تامین اجتماعی نیس