2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هییعیی به قول مادرشوهرم هرجا تموم شه این کوفتی تو ایران با این مردم و مسئولین فهیم تا ۱۰ سال دیگه هس ...

مشکل مسئولین به کنار خواهر مردم از همه بدتر و رعایت نمیکنن

فقط فرهنگی 😔😔😔

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
بخدا دو ساله هییییچچچچ جاییی نرفتیم بچه هام حسرت یه پارک یه بیرون آخر سرم گرفتیم.اونم چه گرفتنی 😫

با اونهمه رعایت و بیرون نرفتن و ماسک و الکل ماهم گرفتیم مادرمم فوت کرد...خیلیا رو دیدم ماسک اصن نمیدونن چیه خیلیم عالی و سرحال کرونام نگرفتن

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
با اونهمه رعایت و بیرون نرفتن و ماسک و الکل ماهم گرفتیم مادرمم فوت کرد...خیلیا رو دیدم ماسک اصن نمید ...

الهی خدا رحمتشون کنه.والا من و شوهرمم تا دم مردن رفتیم خدا به بچه هامون رحم کرد.نمیدونم واقعا چرا اینجوریه.انشالله که زودتر تموم شه دیگه هیچکس نگیره 

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

مشکل مسئولین به کنار خواهر مردم از همه بدتر و رعایت نمیکنن فقط فرهنگی 😔😔😔

بله واقعا به نظر منم بیشتر مردم مقصرن آدم خودش باید به فکر خودش باشه اگه یکم حق الناس سرمون میشد الان وضع این نبود

این نیز بگذرد...                                   
مشکل مسئولین به کنار خواهر مردم از همه بدتر و رعایت نمیکنن فقط فرهنگی 😔😔😔

حرف شما درست ولی برو شما چن تا فیلم و خبر از لاس وگاس ببین روزانه هزاران نفر توریست فقط دارن هیچکسم ماسک نداره ب لطف مسئولین و دولت فهیم همشون واکسینه شدن هیچکسم مریض نیس

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
چون نمیشه سرکار نرفت همه گرفتم حالا اون بیشعورایی که همه جا رفتن که هیچ من خودم از خونه بیرون نرفتم ...

منم این همه رعایت کردم آخر گرفتم 🥺😅آدم نمیدونه یقه کیو بگیره خدا خودش بخیر بگذرونه

چون نمیشه سرکار نرفت همه گرفتم حالا اون بیشعورایی که همه جا رفتن که هیچ من خودم از خونه بیرون نرفتم ...

به خاطر اینکه شما تو خونه ای ولی همسرت یا پدر و برادرت بالاخره مجبورن برن سر کار بعد این وسط یه عده که ناقل هستن رعایت نمیکنن باعث میشن مریضی پخش بشه

این نیز بگذرد...