fait_nabati مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 2277 عنوان کرونا 😨 322 بازدید | 21 پست قبلا میومدم سایت همه داشتن میگفتن مراقب باشید نگیرید الان اومدم دیدم همههه گرفتن و سوال دارن خدایا چی به سرمون اومده خودت بهمون رحم کن 1400/05/30 | 03:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges_771 عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 102 وای دقیییییقا اینطوریمن خودم به حدی رعایت میکنم با این حال دو بار گرفتم 😑ی عمو دارم او اون اول ک کرونا اومد اصلاااا ماسک نزد هنوز ب هنوز نگرفته😐😂
بانوی_تاجی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2958 بخدا دو ساله هییییچچچچ جاییی نرفتیم بچه هام حسرت یه پارک یه بیرون آخر سرم گرفتیم.اونم چه گرفتنی 😫 نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
صفورا۸۶ عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 12851 هییعیی به قول مادرشوهرم هرجا تموم شه این کوفتی تو ایران با این مردم و مسئولین فهیم تا ۱۰ سال دیگه هست این نیز بگذرد...
shilanshaho عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 2659 هییعیی به قول مادرشوهرم هرجا تموم شه این کوفتی تو ایران با این مردم و مسئولین فهیم تا ۱۰ سال دیگه هس ... مشکل مسئولین به کنار خواهر مردم از همه بدتر و رعایت نمیکننفقط فرهنگی 😔😔😔 کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
غممممممممممممممممممم عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 6215 بخدا دو ساله هییییچچچچ جاییی نرفتیم بچه هام حسرت یه پارک یه بیرون آخر سرم گرفتیم.اونم چه گرفتنی 😫 با اونهمه رعایت و بیرون نرفتن و ماسک و الکل ماهم گرفتیم مادرمم فوت کرد...خیلیا رو دیدم ماسک اصن نمیدونن چیه خیلیم عالی و سرحال کرونام نگرفتن من فقط مشتاق آرامشم مشتاق اندکی فراموشی
بانوی_تاجی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2958 با اونهمه رعایت و بیرون نرفتن و ماسک و الکل ماهم گرفتیم مادرمم فوت کرد...خیلیا رو دیدم ماسک اصن نمید ... الهی خدا رحمتشون کنه.والا من و شوهرمم تا دم مردن رفتیم خدا به بچه هامون رحم کرد.نمیدونم واقعا چرا اینجوریه.انشالله که زودتر تموم شه دیگه هیچکس نگیره نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
little_angle عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 15988 چون نمیشه سرکار نرفت همه گرفتم حالا اون بیشعورایی که همه جا رفتن که هیچ من خودم از خونه بیرون نرفتم گرفتم
صفورا۸۶ عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 12851 مشکل مسئولین به کنار خواهر مردم از همه بدتر و رعایت نمیکنن فقط فرهنگی 😔😔😔 بله واقعا به نظر منم بیشتر مردم مقصرن آدم خودش باید به فکر خودش باشه اگه یکم حق الناس سرمون میشد الان وضع این نبود این نیز بگذرد...
غممممممممممممممممممم عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 6215 مشکل مسئولین به کنار خواهر مردم از همه بدتر و رعایت نمیکنن فقط فرهنگی 😔😔😔 حرف شما درست ولی برو شما چن تا فیلم و خبر از لاس وگاس ببین روزانه هزاران نفر توریست فقط دارن هیچکسم ماسک نداره ب لطف مسئولین و دولت فهیم همشون واکسینه شدن هیچکسم مریض نیس من فقط مشتاق آرامشم مشتاق اندکی فراموشی
fait_nabati مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 2277 چون نمیشه سرکار نرفت همه گرفتم حالا اون بیشعورایی که همه جا رفتن که هیچ من خودم از خونه بیرون نرفتم ... منم این همه رعایت کردم آخر گرفتم 🥺😅آدم نمیدونه یقه کیو بگیره خدا خودش بخیر بگذرونه
صفورا۸۶ عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 12851 چون نمیشه سرکار نرفت همه گرفتم حالا اون بیشعورایی که همه جا رفتن که هیچ من خودم از خونه بیرون نرفتم ... به خاطر اینکه شما تو خونه ای ولی همسرت یا پدر و برادرت بالاخره مجبورن برن سر کار بعد این وسط یه عده که ناقل هستن رعایت نمیکنن باعث میشن مریضی پخش بشه این نیز بگذرد...
little_angle عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 15988 منم این همه رعایت کردم آخر گرفتم 🥺😅آدم نمیدونه یقه کیو بگیره خدا خودش بخیر بگذرونه ووقتی قرنطینه درست نشیم همین میشه
little_angle عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 15988 به خاطر اینکه شما تو خونه ای ولی همسرت یا پدر و برادرت بالاخره مجبورن برن سر کار بعد این وسط یه عده ... ببله ولی زور داره با بچه کوچیک تو خونه بنشینی مریض بشی بعد یه عده ...