2777
2789

منم سال قبل گرفتم، تقریبا خوب شده و جدید در نمیارم ولی جاش مونده، و وحشدناک خارش داشت خیلی اذیتم میکرد

تو کشاله رانم خیلی زیاد هست، قوزک پا، کنار سینه‌م، رو دستام و پشت زانوم

و از استرس و مسمومیت دارویی بود که گرفتارش شدم

هر دکتریم رفتم کلی پمادو کرم میداد اخرش خوب نشدم که نشدم، الانم جاش مونده نمیدونم چیکارش کنم😔 لیزر هم رفتم درست نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عشقم نموند رفتم یه بیمارستان پوست داروها و پمادهایی که داد خیلی خوب بود دست ساز خودشون بود اگر م ...

من کردستانم نمیتونم واقعا، یه ساله میخوام برم تهران، بخاطر کرونا و ممنوعیتاش اصلا نمیتونم که برم😔

میشه اسمشونو بگی، برم بخرمشون؟

من یبار ۱۸ سالگی گرفتم یبار سی سال شدیددددد از شدت غصه بعد از خیانت دچارش شدم هربار دچار استرس شد ...

خیلی بده😔هم بدنت میخاره هم لکه هاش زیاده تموم نمیشه، یه مدتی بود دو سه روز یه بار جدید در میومد😔🤦🏻‍♀️

اخرین بار ۵ سال پیش گرفتم یادم نیس فدات شم پمادش رو فقط اون بیمارستان آزمایشگاش میسازه    ...

ممنونم عزیز دلم، بخدا نمیتونم اخه جریمه‌م میکنن🤦🏻‍♀️ینی دو ساله ما علاف شدیم بخدا میخوام برم تبریز تو خونه خودمم نمیتونم ماشین ببرم همش با اتوبوس رفت امد میکنم🤦🏻‍♀️ ومشکل اینه خانوادم براشون مهم نیست و میگن زیاد بزرگش میکنی😔فک نکنم بذارن تنها بیام تهران، مگه اینکه دزدکی بیام، از تبریز با دوس پسرم بیام😑

ممنونم از راهنماییت❤

سلام

دوستان من شدیدترین حالت لیکن پلان درگیرم کرد

فقط به خاطر تشخیص اشتباه یکی از معروف ترین دکترای پوست و مو ایران که به شدت هم سرش شلوغه ولی خب شد دیگه...

از اونجایی دکتر تشخیص گال داد و فکر کرد باید روزی دوبار برم خودمو با سم تو حموم بشورم تا انگل بمیره بیماریم به طرز فجیعی اوت کرد

و کار به جایی رسید نفس نمیتونستم بکشم که رفتم بیمارستان رازی

درجا بستریم کردن

همه ی ناخونام ریخت هم پا هم دست

دستم انگار داشت پوست مینداخت زیرش اب جمع میشد

حس بویایی و چشاییم کامل از بین رفت

خلاصه که بدترین روزای عمرم بود

بعد از یه دوره ی کورتون درمان شدم

از اون روزا ۸ سال میگذره و خداروشکر دیگه برنگشت

البته بگم که ارام بخش استفاده میکنم چون نتیجه ای که من گرفتم این بود که این مریضی از استرس نشأت میگیره و تمام